Η Sinead O’Connor συγκλονίζει: «Πόσες γυναίκες έχεις εξαναγκάσει σε έκτρωση»!

696985-sinead.jpg

17-05-2016 18:08

Λίγες ώρες μετά την ευτυχή κατάληξη στο θρίλερ της εξαφάνισής της, η Ιρλανδή τραγουδίστρια «επέστρεψε» γεμάτη οργή για την οικογένεια της.

Στην ανοιχτή επιστολή που απευθύνει στον πρώην σύντροφο της Τζον Ρέινολντς αλλά και το γιο της Τζέικ, η Ιρλανδή καλλιτέχνης επιτίθεται μέσω Facebook στους δικούς της ανθρώπους τους οποίους κατηγορεί για αδιαφορία.

Χαρακτηρίζει το γιο της Τζέικ «διαβολικό», ενώ παροτρύνει τον πρώην σύντροφο της και πατέρα του να τον συνεφέρει και να του υπενθυμίσει ότι όταν «κάποιος πάσχει από ψυχικό νόσημα δεν είναι χειριστικός», ειδικά όταν πάσχει από αυτοκτονικό ιδεασμό.

Στην ανοιχτή της επιστολή που πολλοί ερμηνεύουν ως ακόμη μια προειδοποίηση για αυτοκτονία, η 49χρονη O’Connor υποστηρίζει ότι κανείς τους δεν δίνει την ελάχιστη σημασία αν θα τα καταφέρει να ξεπεράσει τους δαίμονες της. «Με αφήσατε να πεθάνω» γράφει, «Πες στο γιο σου να σταματήσει να υποκρίνεται ότι ενδιαφέρεται αν ζήσω», συμπληρώνει, ενώ βρίζοντας τον, συνεχίζει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πως θα νιώσει εκείνος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 


loading...