ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ: Σε ποιους υπουργούς δείχνει την έξοδο ο Τσίπρας!

tsipras maximou

17-05-2016 10:32

Ο προερχόμενος από την αγγλοσαξονική σχολή «τσάρος» της ελληνικής οικονομίας, Ευκλ. Τσακαλώτος, στην τελευταία συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου έφερε σε προφανή αμηχανία τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, «υμνώντας» τον με φλεγματικό χιούμορ τη στιγμή που έκανε τον απολογισμό των διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς.

Αρχισε λοιπόν να μιλά για τα «μέτρα Χουλιαράκη που ψηφίστηκαν στη Βουλή» και «επηρέασαν θετικά τις εξελίξεις, για να υπάρξει πρόοδος στο τελευταίο Γιούρογκρουπ».

Ως αποτέλεσμα, πολλοί εκ των συναδέλφων του δεν ήταν σε θέση να ξεχωρίσουν εάν μέσα από την πλάκα αυτή ήθελε να «περάσει» το προσωπικό του παράπονο για τις διαρροές που γίνονταν σε βάρος του τις προηγούμενες ημέρες και τον εμφάνιζαν κάποιες φορές έτοιμο να παραιτηθεί και άλλες ευρισκόμενο υπό την επιτήρηση του Μαξίμου.

Το συγκεκριμένο περιστατικό, με τον Ευκλ. Τσακαλώτο να «ειρωνεύεται» εγκωμιαστικά τον Γ. Χουλιαράκη, συνέβη εν μέσω της διαρροής πληροφοριών για τις αλλαγές που σχεδιάζει ο πρωθυπουργός στην κυβέρνηση, έχοντας προηγουμένως βαθμολογήσει τις έως τώρα επιδόσεις και την αποτελεσματικότητα των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου.  Πάντως, οι πιο υποψιασμένοι υπουργοί κατάλαβαν ότι ο Ευκλ. Τσακαλώτος, «καρφώνοντας» με χιούμορ τον Γ. Χουλιαράκη, που παρέμενε σιωπηλός, ήθελε να στείλει το εξής μήνυμα στον Αλ. Τσίπρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

 

loading...