Εξοργισμένη η Σία Αναγνωστοπούλου σχετικά με δημοσίευμα για τον αδελφό της

696592-anagnostopoulou2.jpg

16-05-2016 13:04

Την οργισμένη αντίδραση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας Σίας Αναγνωστοπούλου έχει προκαλέσει δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο ο αδελφός της, Γιάννης Αναγνωστόπουλος φέρεται να διατελεί καθήκοντα διευθυντή στο πολιτικό γραφείο της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο κ. Αναγνωστόπουλος, μουσικός στο επάγγελμα, φέρεται να είχε διοριστεί με ΦΕΚ στο υπουργείο Εσωτερικών, ενώ εν συνεχεία μεταπήδησε στο πολιτικό γραφείο της αδελφής του.

Στην ανακοίνωσή της, η κ. Αναγνωστοπούλου χαρακτηρίζει το δημοσίευμα «χυδαίο» και σημειώνει ότι θα χρησιμοποιήσει κάθε νόμιμο μέσο, προκειμένου να προστατέψει την οικογένειά της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας έχει ως εξής:

«Μετά το τελευταίο χυδαίο δημοσίευμα της εφημερίδας το «Πρώτο Θέμα», το οποίο για να θίξει εμένα, σπιλώνει, κατασυκοφαντεί και βλάπτει πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός μου, δηλώνω ότι πλέον θα χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο μέσο για την προστασία τη δική μου και των οικείων μου από αυτή την αθλιότητα.

Να αναφέρω για την ιστορία ότι ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, πρώτον δεν υπήρξε ποτέ και ούτε φυσικά είναι σήμερα διευθυντής του πολιτικού μου γραφείου.

Δεύτερον δεν εργάστηκε ποτέ σε κανένα πολιτικό γραφείο και δεν αμείφθηκε ποτέ από κανένα πολιτικό γραφείο κυβερνητικού στελέχους.

Τρίτον, ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος είναι καθηγητής Μουσικής με πολύ σοβαρές δουλειές και για πρώτη φορά, μετά από 14 χρόνια, δεν προσλήφθηκε ως αναπληρωτής εκπαιδευτικός.

Η χυδαιότητα όμως των Μέσων της διαπλοκής δεν έχει κανένα όριο. Αφού εκχυδαΐζει την έννοια του ρεμπέτη, για τους οποίους αισθάνομαι απεριόριστο σεβασμό, προσπαθεί το άθλιο δημοσίευμα να δημιουργήσει και πάλι κλίμα.

Κατ’ επανάληψη θίγονται πρόσωπα της οικογένειάς μου. Ανάμεσα σε αυτά και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος ο οποίος εργάζεται από το 1992 στο Υπουργείο Δικαιοσύνης ως Ειδικός Επιστήμονας και τον οποίο πλείστοι όσοι Υπουργοί στο παρελθόν – όχι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α¬ είχαν κατ’ επανάληψη αξιοποιήσει.

Άμεσα ζητώ το ΦΕΚ διορισμού του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως διευθυντή του πολιτικού μου γραφείου ή οποιουδήποτε άλλου πολιτικού γραφείου.

Άμεσα ζητώ απόδειξη για αμειβόμενη εργασία του Γιάννη Αναγνωστόπουλου ως μετακλητού στο γραφείο μου ή σε οποιοδήποτε άλλο γραφείο.

Αν αυτές οι αποδείξεις δε δημοσιευτούν άμεσα, θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη κατά του συντάκτη του συκοφαντικού δημοσιεύματος, της εφημερίδας που το δημοσίευσε και όσων αναπαράγουν το δημοσίευμα χωρίς τις αποδείξεις που ζητώ».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...