Μπρούσκο: Σήφης και Αχιλλέας παίζουν ξύλο για την…

431255-vhfgh45-3.jpg

16-05-2016 7:40

Μπορεί για λίγο χρονικό διάστημα ο Σήφης με τον Αχιλλέα και η μεταξύ τους κόντρα να είχαν καταλαγιάσει, ωστόσο με μία αφορμή οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι στην σειρά Μπρούσκο

Όλα αρχίζουν όταν η Άλκηστη τηλεφωνεί στη Μελίνα ζητώντας της να συναντηθούν. Ο Αχιλλέας πιστεύει, όμως, πως η κοπέλα καθοδηγείται από τον Σήφη, με σκοπό να πλησιάσει ξανά την πρώην σύζυγο του. Έτσι, έξαλλος, αποφασίζει να εκδικηθεί τον άλλοτε αντίζηλο του μέσω της δουλειάς. Ωστόσο, ο εκνευρισμός του δεν σταματά εκεί. Στην πρώτη κιόλας ευκαιρία οι δύο άντρες θα πιαστούν στα χέρια, και αυτή δεν αργεί να έρθει. Ο Κύπριος ταξιδεύει στην Κρήτη για μερικές ημέρες. Κάποια στιγμή βγαίνει για φαγητό σε ένα εστιατόριο με τον Σήφη, προκειμένου να μιλήσουν για τα κοινά επαγγελματικά θέματα τους.

Εκεί, εντελώς τυχαία, βρίσκονται η Άλκηστη και ο Αλκιβιάδης. Κατά τη διάρκεια της συζήτησής τους ο Σήφης αναφέρει πως στο διπλανό τραπέζι βρίσκε-ται η κοπέλα και ο Αχιλλέας, χωρίς δεύτερη σκέψη, την πλησιάζει για να της ζητήσει τον λόγο που ενοχλεί τη Μελίνα. Τη ρωτά, λοιπόν, ευθέως εάν την έχει βάλει ο Σήφης να της τηλεφωνεί. Εκείνη δεν προλαβαίνει να αντιδράσει… Αμέσως ο Σήφης επιτίθεται στον Αχιλλέα και οι δυο τους πιάνονται στα χέρια μπροστά στα έκπληκτα μάτια της Άλκηστης, του Αλκιβιάδη και των θαμώνων του μαγαζιού.

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Στη μέση μπαίνει και ο Αλκιβιάδης, αλλά μάταια. Στη προσπάθεια του να κατευνάσει τα πνεύματα, μπλέκεται και ο ίδιος στον μεγάλο καβγά. Τελικά, οι άντρες χωρίζονται λίγη ώρα αργότερα και αποχωρούν. Η Μελίνα ενημερώνεται από τον ίδιο τον Σήφη για το ξύλο που έπαιξε με τον σύζυγο της ενώπιον της Άλκηστης και το μεταφέρει αμέσως στον Ματθαίο, με σκοπό να επιπλήξει τον αδελφό του.

Τις επόμενες μέρες, πάντως, οι συναντήσεις του Σήφη και της Άλκηστης είναι πιο συχνές και ο Κρητικός δεν διστάζει να της δώσει τελεσίγραφο, προκειμένου να ζητήσει διαζύγιο από τον Αλκιβιάδη και να μείνουν μαζί, αφήνοντας τους εαυτούς τους να παρασυρθούν από αυτή την παράφορη έλξη που ένιωσαν και οι δυο από την πρώτη στιγμή της συνάντησης τους.

Πηγή: MytvΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...