Φυτεύουν κάνναβη… για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας! (ΦΩΤΟ)

kannabi

14-05-2016 19:11

Με το σύνθημα «Φύτεψτε Κάνναβη για την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας», ΣΥΡΙΖΑ και ακτιβιστές φαίνεται ότι βρήκαν τη λύση για την οικονομική ανάταξη της χώρας και την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια.

Το επί δεκαετίες απαγορευμένο φυτό και επίσημα από τη Μεγάλη Τετάρτη βγάζει ελεύθερα ρίζες στην ελληνική ύπαιθρο, δημιουργώντας νέα δεδομένα στον ευαίσθητο χώρο των ψυχοτρόπων ουσιών.

Κατά την κυβερνητική προσέγγιση, η εξέλιξη αυτή είναι δυνατό να αποτελέσει την αποτελεσματική απάντηση στην ανεργία και την ανέχεια, με την οριστική και καθολική νομιμοποίησή της κάνναβης επί “Πρώτης φοράς Αριστερά” να μοιάζει περισσότερο εφικτή από ποτέ στα μάτια των εκπροσώπων του αντιαπαγορευτικού κινήματος. Πολιτική υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και της νεολαίας του σε γιορτές κάνναβης, ερωτήσεις στη Βουλή από δεκάδες βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος για τη νομιμοποίηση της καλλιέργειας του φυτού και ημερίδες σε όλη την ελληνική επικράτεια για την προώθηση της εμπορικής εκμετάλλευσης του προσδίδουν δυναμική σε έναν πολλά υποσχόμενο κλάδο.

Η Μεγάλη Τετάρτη 27η Απριλίου αποτελεί ιστορική μέρα για το εν ελλάδι ακτιβιστικό κίνημα της κάνναβης αφού πραγματοποιήθηκε ξανά η σπορά του φυτού ύστερα από 40 ολόκληρα χρόνια. Σε έκταση 8 στρεμμάτων η Ευβοϊκή γη δέχτηκε σπόρο ιταλικής προέλευσης στην πρώτη πιλοτική καλλιέργεια με τη συγκομιδή να αναμένεται πλέον στα τέλη καλοκαιριού με αρχές φθινοπώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...