Συνταρακτική μαρτυρία: Είδαν τον μικρό Μπεν στη Σάμο;

696046-mpen.jpg

13-05-2016 21:22

Αν και έχουν περάσει 25 χρόνια από τη στιγμή που χάθηκε ο μικρός Μπεν από την Κω, κανένας δεν έχει ξεχάσει το αγοράκι με τα μεγάλα μαύρα μάτια, το οποίο εναγωνίως αναζητά η οικογένειά του.

Τώρα, μία νέα μαρτυρία στρέφει τις έρευνες προς το νησί της Σάμου…

Όπως αναφέρει το τοπικό site «Σαμιακή Γνώμη» όλα αυτά τα χρόνια, τόσο η ελληνική όσο και η βρετανική αστυνομία, δεν εξέτασε αν την εποχή εκείνη, υπήρχαν και άλλα δρομολόγια (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά), εκτός από αυτά προς Αθήνα και Πειραιά.

Δρομολόγια δηλαδή, εντός και εκτός Ελλάδας, για άλλους προορισμούς, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν οι δράστες, αν είχαν απαγάγει τον μικρό Μπεν.

Αυτή η έρευνα έγινε από τη «Σαμιακή Γνώμη», μετά από πληροφορία ότι το καλοκαίρι του 1991, ο μικρός Μπεν εθεάθη στη Σάμο!

Η Σαμιακή Γνώμη έψαξε αν υπήρχε καράβι που περνούσε από την Κω και έκανε δρομολόγιο προς Σάμο, και τελικά βρήκαν ότι υπήρχε.

Πώς επαληθεύεται η μαρτυρία

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε και άρχισαν να τον αναζητούν στην αρχή η μητέρα του μαζί με τον παππού και τη γιαγιά (υπάρχει μαρτυρία γείτονα) γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου 1991.

Την άλλη μέρα Πέμπτη 25 Ιουλίου 1991 υπήρχε σύμφωνα με τις αναφορές, αδράνεια των αρχών και επικεντρώθηκαν στην ανάκριση των συγγενικών προσώπων του παιδιού με το ενδεχόμενο να έχει συμβεί κάτι από τους ίδιους!

Την επόμενη ημέρα Παρασκευή 26 Ιουλίου 1991 υπήρχε προγραμματισμένο δρομολόγιο (κάθε Παρασκευή) της εταιρείας ΔΑΝΕ που εκτελούσε τη γραμμή ΡΟΔΟΣ – ΚΩΣ – ΣΑΜΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ο μάρτυρας αναφέρει πως Τσιγγάνοι μικροπωλητές του είπαν πως έρχονται από την Κω, οι οποίοι μάλιστα είχαν και ένα μικρό παιδί. Αν συνδέσουμε όλα αυτά τα στοιχεία τότε το ενδεχόμενο της απαγωγής του μικρού και η φυγάδευση του Μπεν στη Σάμο, μπορεί να έχει βάσιμες υποψίες.

Σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία της έρευνας που παραδόθηκαν στους Βρετανούς Αξιωματικούς της αστυνομίας, όπου αναζητούσαν κάποιον «Νίκο» που «φιλοξενεί» το παιδί όλα αυτά τα χρόνια, τότε το πάζλ «δένει».

Ακούστε τη συγκλονιστική μαρτυρία:ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...