Διαφθορά στο Δημόσιο: Τον συνέλαβαν με το φακελάκι ανά χείρας

695904-xrhmatikes_synalakges_custom_0.jpg

13-05-2016 13:19

Μία ακόμη υπόθεση διαφθοράς στο δημόσιο αποκάλυψαν οι “αδιάφθοροι” της ΕΛ.ΑΣ. Υπάλληλος της γενικής γραμματείας εσόδων συνελήφθη μετά από καταγγελία συναδέλφου του, ότι πήρε “φακελάκι” με 3.000 ευρώ από ιδιοκτήτη χρωματοπωλείου για να μην του βεβαιώσει φορολογική παράβαση.

 Όλα άρχισαν χθες, όταν τρεις υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών πήγαν για να κάνουν έλεγχο σε κατάστημα με χρώματα στη Νέα Σμύρνη. Ο ένας από τους υπαλλήλους, κανόνισε με τον λογιστή του ιδιοκτήτη του χρωματοπωλείου να πάρει 3.000 ευρώ σε έναν κλειστό φάκελο για να κάνει στα “στραβά μάτια” στον έλεγχο.

Ο ένας από τους συναδέλφους όμως του 50χρονου επίορκου υπαλλήλου είδε τη συνδιαλλαγή και ειδοποίησε τη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 50χρονο υπάλληλο του υπουργείου οικονομικών με το “φακελάκι” στα χέρια καθώς και τον λογιστή, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του χρωματοπωλείου με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε δωροδοκία.

Οι δύο συλληφθέντες οδηγούνται σήμερα στον εισαγγελέα, κατηγορούμενοι για δωροληψία και δωροδοκία υπαλλήλου αντίστοιχα.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...