Αγώνας ζωής για τον 4χρονο Κωνσταντίνο – Δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε

kwnstantinos

12-05-2016 19:57

Έναν αγώνα ζωής, έναν μαραθώνιο, στην πραγματικότητα, δίνει η οικογένεια του μικρού Κωνσταντίνου, και χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Το χαμόγελο και η καρτερικότητα του μικρού Κωνσταντίνου είναι ίσως τα μοναδικά και, όπως λέει και η οικογένειά του, πιο ισχυρά όπλα, για να μπορέσουν επί της ουσίας εκείνοι να πάρουν δύναμη από το μικρό αγοράκι, να σταθούν γενναίοι και δυνατοί σε αυτή τη δύσκολη μάχη που έχουν κληθεί όλοι μαζί να δώσουν, προκειμένου να καταφέρουν να σώσουν το ίδιο τους το παιδί.

Ο Κωνσταντίνος είναι μόλις τεσσάρων χρόνων. Ένα μικρό αγγελούδι. Ένα πλασματάκι τόσο αδύναμο, αλλά συνάμα και τόσο δυνατό. Σαν μία μαγική δύναμη να του έδωσε ώθηση, για να μπορέσει να διαχειριστεί αυτό που του συμβαίνει.

Για τους γονείς του, Ευθύμη και Παρασκευή, το χαμόγελο του Κωνσταντίνου είναι ίσως το μόνο πράγμα που τους κάνει να αγωνίζονται εδώ και καιρό, προκειμένου να τον βοηθήσουν.

Ο Κωνσταντίνος, που δεν μπορεί να παίζει όπως όλα τα παιδάκια της ηλικίας του, γιατί ασθενεί και είναι αντιμέτωπος με ένα σοβαρό πρόβλημα, δείχνει τόσο γενναίος. Πάσχει από νευροβλάστωμα 4ου σταδίου με αρχικό όγκο στο αριστερό επινεφρίδιο και μεταστάσεις στα οστά και τον μυελό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ