«Είμαι 8 μήνες σε δίαιτα, έχω χάσει 70 κιλά!»

diaita

12-05-2016 16:51

Η εξομολόγηση για την απίστευτη προσπάθεια που κάνει…

«Το δύσκολο, επειδή εγώ έχω κάνει πολλές δίαιτες, δεν είναι να χάσεις τα κιλά, τα κιλά θα τα χάσεις. Και τώρα είμαι 8 μήνες σε δίαιτα, έχω χάσει 70 κιλά»…

Πρόσφατα είχε μιλήσει στην Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ για τις αυξομειώσεις στο βάρος του. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή “Happy Day” μίλησε για την προσπάθεια που κάνει πάλι για να χάσει τα κιλά που πήρε.

«Εγώ θέλω να το πω γιατί πάρα πολύς κόσμος το αντιμετωπίζει και νέοι άνθρωποι. Στις μεγάλες ηλικίες ίσως να μην έχει τόσο μεγάλη επίπτωση, αν και έχει φυσικά στα θέματα υγείας, αλλά στους νέους ανθρώπους, γιατί έχει να κάνει με την αυτοεκτίμηση τους, με τον τρόπο με τον οποίο ζουν και υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που το αντιμετωπίζουν έντονα. Ούτε εκεί υπάρχουν μαγικές λύσεις. Είναι μόνο δύσκολα τα πράγματα. Το δύσκολο, επειδή εγώ έχω κάνει πολλές δίαιτες, δεν είναι να χάσεις τα κιλά, τα κιλά θα τα χάσεις. Και τώρα είμαι 8 μήνες σε δίαιτα, έχω χάσει 70 κιλά. Θα χάσω και τα εναπομείναντα. Είχα χάσει 95 κιλά τα πήρα και τώρα τα ξαναχάνω!» ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις του Γιάννη Βαρδή για την Φιλοθέη Μωβ: «Αυτή η γυναίκα…»

Οι Βρετανοί αστυνομικοί ψάχνουν τον Μπεν πίνοντας… μπύρες! (ΦΩΤΟ)

zappit