Κέρκυρα: Έτσι διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων

695562-xrimatokivotio.jpg

12-05-2016 11:08

Εξιχνιάστηκε ύστερα από διάστημα περίπου επτά μηνών η υπόθεση διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων στην Κέρκυρα, η οποία σημειώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά από εντατικές έρευνες, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας εντόπισε τρία άτομα, ηλικίας 40,37 και 23 ετών, που φέρονται σύμφωνα με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίστηκε σε βάρος τους, να εμπλέκονται κατά περίπτωση, στην υπόθεση.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη των δραστών, μετά την εξιχνίαση υπόθεσης διάρρηξης κατοικίας, που έγινε στην πόλη της Κέρκυρας τη Μεγάλη Παρασκευή, στις 29 του Απρίλη, όπου τα τρία άτομα, ακολουθώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία στον τρόπο δράσης, αφαίρεσαν από χρηματοκιβώτιο σπιτιού, το χρηματικό ποσό των 35.000 ευρώ, διάφορα ποσά σε άλλα νομίσματα δολάρια και λίρες, καθώς και χρυσαφικά αξίας.

Από την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών και τη συνδυαστική αξιοποίηση στοιχείων που συγκεντρώθηκαν, προέκυψε η εμπλοκή του 40χρονου και στην συγκεκριμένη υπόθεση της διάρρηξης του χρηματοκιβωτίου του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, όπου είχε ακολουθηθεί η ίδια μεθοδολογία και είχε αφαιρεθεί τότε, το χρηματικό ποσό των 16.000 ευρώ περίπου, καθώς και παρακαταθήκες.

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στην κατοικία του 40χρονου, το χρηματικό ποσό των 7.390 ευρώ, χρηματικά ποσά σε νομίσματα άλλων χωρών, ένας χρησιμοποιημένος τροχός κοπής μετάλλου καθώς και άλλα αντικείμενα για τα οποία θα πραγματοποιηθούν ειδικές εργαστηριακές-εγκληματολογικές εξετάσεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κερκύρας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...