Έχασε 44 κιλά και το μυστικό της την έκανε πλούσια

kila

10-05-2016 18:32

Μια μητέρα τριών παιδιών άφησε το μικρό διαμέρισμα στο οποίο ζούσε για ένα αρχοντικό και έναν πολυτελή τρόπο ζωής μετά την επινόηση ενός σχεδίου διατροφής με το οποίο έχασε τα πολλά συσσωρευμένα κιλά από τις εγκυμοσύνες της.

Η 32χρονη Terri-Ann Nunns από το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποίησε τα στοιχεία από επτά διαφορετικές δίαιτες που τελικά λειτούργησαν σε αυτήν και έχασε συνολικά 44 κιλά.

Όταν δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα το επίτευγμά της, οι άνθρωποι τη ρωτούσαν ποιο ήταν το μυστικό της. Αντί να απαντά μόνο μέσω κοινωνικών δικτύων στα μηνύματα που λάμβανε, αποφάσισε να φτιάξει μια ιστοσελίδα με το τι ακριβώς έκανε, η οποία σήμερα έχει πάνω από 53.000 εγγεγραμμένα μέλη και τα έσοδα από αυτή είναι, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, πάνω από 500.000 λίρες που σημαίνει ότι μπορούν να αντέξει οικονομικά ένα ακριβό σπίτι, την αγορά πανάκριβων ρούχων και τις πολυτελείς, εξωτικές διακοπές.

lasjaear3

«Είναι σαν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είμαι σε θέση να μεγαλώνω τα παιδιά μου χωρίς να ανησυχώ και να πετάξω σε μέρη που δεν είχα πάει ποτέ. Είναι απίστευτο όταν σκεφτόμαστε ότι όλα αυτά συνέβησαν επειδή μόνο και μόνο ήθελα να χάσω βάρος» αναφέρει η ίδια ενώ η επιτυχία της είναι αξιοσημείωτη γιατί δεν είχε κάποια προσόντα ή υπόβαθρο στην επιστήμη της διατροφής. Η Terri-Ann Nunns πήρε τα πρώτα της κιλά μετά τη γέννηση των διδύμων της το 2005. Το ένα από τα μωρά πέθανε λίγο μετά τη γέννα και η πληγωμένη μαμά άρχισε να τρώει πολύ για να «καταπολεμήσει τη θλίψη της».

loading...