Ποτάμι: Η κυβέρνηση δίνει λύσεις για τα πανηγύρια

694878-theodorakis9.jpg

10-05-2016 9:45

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ εξαπολύει με σημερινή του ανακοίνωση (10/05/2016) το Ποτάμι, επισημαίνοντας ότι «για άλλη μία φορά πέρασε από το δράμα στα πανηγύρια».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, «εκεί που καλλιεργούσε το φόβο – κυρίως στους βουλευτές της- ότι “θα μας διώξουν”, χθες (λίγο πριν τα μεσάνυχτα) άρχισε να θριαμβολογεί επειδή “μας κράτησαν”. Η χώρα σε όλες αυτές τις μάχες όμως, κατακτά πολύ λιγότερα από αυτά που της αξίζουν. Πολύ λιγότερα από αυτά που αξίζουν σε μια κοινωνία που 6 χρόνια τώρα βασανίζεται να ξεφύγει από τα μνημόνια».

«Οι σπατάλες του κράτους, η καθυστέρηση στη λήψη σημαντικών αποφάσεων, η κρατική έχθρα στην επιχειρηματικότητα, η απουσία εμπιστοσύνης του κόσμου αλλά και των επενδυτών, έχουν καθηλώσει την πραγματική οικονομία», συνεχίζει το Ποτάμι και καταλήγει: «Και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για να βουλώσουν τις τρύπες που οι ίδιοι δημιουργούν επιβάλλουν συνεχώς νέα εισπρακτικά μέτρα. Αυτά όμως δεν είναι “λύσεις”, είναι λύσεις για τα πανηγύρια».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...