Ζωή Κωνσταντοπούλου: Θέλουμε να κυβερνήσουμε

694735-zoi.png

09-05-2016 19:05

«Η Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι κόμμα κανενός είναι ένα κόμμα κίνημα που θέλει να αποτελέσει κομμάτι της κοινωνίας, σάρκα από τη σάρκα της κοινωνίας, να ενσαρκώσει το λαό», τόνισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξή της στον Ανδρέα Παναγόπουλο και το CNN Greece.

Η κ. Κωνσταντοπούλου υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι η Πλεύσης Ελευθερίας δεν είναι καθόλου ουδέτερη και ότι θέλει να αλλάξει τις συνθήκες της ζωής που αυτή τη στιγμή κατατρύχουν την ελληνική κοινωνία. «Θέλει να αποτινάξει, να αντιπαλέψει, και να κατακρημνίσει αυτό το απολυταρχικό καθεστώς που λέγεται καθεστώς των μνημονίων», ανέφερε και πρόσθεσε πως η τοποθέτηση και ο αυτοπροσδιορισμός έχουν να κάνουν με το τι κάνει κανείς και όχι με το τι λέει.

«Απευθυνόμαστε κυρίως σε ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι, έτοιμοι, αποφασισμένοι να παλέψουν για τη ζωή και το μέλλον μας», σημείωσε.

«Λέμε ρητώς ότι θέλουμε να κυβερνήσουμε. Οι άνθρωποι που στάθηκαν στο ύψος της ευθύνης τους και του καθήκοντός τους, κυρίως αυτή την περίοδο που δοκιμάζεται και καταλύεται η δημοκρατία ήταν κυρίως άνθρωποι βγαλμένοι μέσα από την κοινωνία, όχι μέσα από κομματικούς σωλήνες. Αυτούς τους ανθρώπους θέλει να φέρει στην πρώτη γραμμή η Πλεύση Ελευθερίας».

Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο της συνέντευξης της κ. Κωνσταντοπούλου στο Cnn.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...