Θεσπρωτία: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπουν πίσω από το αποκεφαλισμένο πτώμα

694690-sumbolaio-thanatou-to-apokefalismeno-ptwma.w_l.jpg

09-05-2016 18:50

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας για το θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα που βρέθηκε σε στάβλο στην περιοχή της Γλυκής Παραμυθιάς

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε σε στάβλο στη Γλυκή Θεσπρωτίας ένας 25χρονος Αλβανός, με την τοπική κοινωνία να παραμένει σοκαρισμένη.

Για ένα επαγγελματικό χτύπημα, που όμοιο του δεν έχουν ξαναδεί, κάνουν λόγο, όχι μόνο οι αστυνομικοί της Θεσπρωτίας, αλλά και οι έμπειροι αξιωματικοί του κλιμακίου της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από την Θεσσαλονίκη.

Από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα, αλλά και στις γύρω περιοχές, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ να προσπαθούν να συλλέξουν γενετικό υλικό και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στον εντοπισμό των δραστών.

Ανακρίνουν συγγενικό του πρόσωπο

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να φτάσουν στην άκρη του νήματος, ανακρίνοντας και ένα συγγενικό πρόσωπο του θύματος, που επίσης ζει στην Θεσπρωτία, αλλά στάθηκε μέχρι στιγμής αδύνατον, μιας και ο συγκεκριμένος άνθρωπος αρνήθηκε να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία της αυτοψίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 


loading...