Κίνα: Τουλάχιστον 250 άνθρωποι παραμένουν εγκλωβισμένοι λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων (pic)

694367-cc.jpg

08-05-2016 15:24

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν συνέχιση των σφοδρών βροχοπτώσεων, εξέλιξη που θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των διασωστικών συνεργείων

Οι σφοδρές βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν την Κυριακή (08/05) στην αυτόνομη κινεζική επαρχία Γκουανξί Ζουάνγκ είχαν ως αποτέλεσμα να εγκλωβίσουν εκατοντάδες χωρικούς και τουρίστες στις περιοχές που επλήγησαν περιοσσότερο από την έντονη βροχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν περισσότερους από 250 εγκλωβισμένους στα χωριά της αναφερόμενης επαρχίας, καθώς οι ισχυρές βροχοπτώσεις πλημμύρισαν δρόμους, προκάλεσαν διακοπές στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ αρκετά σπίτια κατέρρευσαν στην τουριστική περιοχή Γιανγκσούο, από τις αρχές της εβδομάδας μέχρι σήμερα.

Τα διασωστικά συνεργεία κατόρθωσαν να επεγκλωβίσουν 61 ανθρώπους που είχαν παγιδευτεί, ενώ στην περιοχή καταφθάνουν διαρκώς είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι στα χωριά.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν συνέχιση των σφοδρών βροχοπτώσεων, εξέλιξη που θα δυσχεράνει ακόμη περισσότερο τις προσπάθειες των διασωστικών συνεργείων.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...