Αποχώρησε ολόκληρη συντακτική ομάδα της Αυγής καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ!

aygh

08-05-2016 14:35

Mε μία επιστολή – χαστούκι προς τον ΣΥΡΙΖΑ η συντακτική ομάδα των Ενθεμάτων αποχώρησε σύσσωμη από την εφημερίδα ”Αυγή”.

”Νιώθω πια πολύ μακριά από τον Σύριζα και την κυβέρνηση, πιστεύω ότι ο κορμός της πολιτικής τους είναι λάθος και –κάτι ακόμα πιο βαρύ– δεν νιώθω πλέον πολιτική εμπιστοσύνη απέναντί τους” αναφέρει ο Στρατής Μπουρνάζoς, επικεφαλής της συντακτικής ομάδας των Ενθεμάτων της ”Αυγής”.

Tα Ενθέματα είναι ένθετο στην εφημερίδα Αυγή της Κυριακής από το 1996 και ξεκίνησαν με επιμελητή τον Γιάννη Βούλγαρη. Tο 2000 και μέχρι τον θάνατό του την επιμέλεια ανέλαβε ο Άγγελος Ελεφάντης.

Συνεχίστηκε με επιμελητή τον Στρατή Μπουρνάζο και συντακτική ομάδα που απάρτισαν αρχικά (Μάρτιος 2009-Ιούλιος 2010) η Κατερίνα Λαμπρινού, ο Γιάννης Μπαλαμπανίδης, ο Στρατής Μπουρνάζος και ο Κώστας Σπαθαράκης, στη συνέχεια (Σεπτέμβριος 2010-Μάιος 2011) η Σοφία Ζουμπουλάκη, η Ιωάννα Μεϊτάνη, ο Στρατής Μπουρνάζος και ο Κώστας Σπαθαράκης.

Από τον Μάιο του 2011 τη συντακτική ομάδα αποτελούσαν οι: Μάνος Αυγερίδης, Σοφία Ζουμπουλάκη, Ιωάννα Μεϊτάνη, Στρατής Μπουρνάζος, και από τον Δεκέμβριο του 2011 οι: Μάνος Αυγερίδης, Ιωάννα Μεϊτάνη, Μαρία Καλαντζοπούλου, Στρατής Μπουρνάζος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...