«Κάρφωσε» τον συνεπιβάτη της για τρομοκρατία, επειδή εκείνος έλυνε…

Aeroplano-esoteriko

08-05-2016 12:15

Ο Γκουίντο Μέντσιο δέχθηκε ερωτήσεις από τον πιλότο και έναν ακόμη αξιωματούχο, όταν μία γυναίκα δίπλα του ενημέρωσε το πλήρωμα για την… ύποπτη δράση του καθηγητή.

Εκείνος τους έδειξε τι έγραφε και τελικά η πτήση απογειώθηκε με δύο ώρες καθυστέρηση. Ο ίδιος χαρακτήρισε απίστευτη την εμπειρία του αυτή, σε ανάρτησή του στο Facebook, αλλά διατήρησε το χιούμορ του, γράφοντας ότι γέλασε με όσα συνέβησαν.

Ο επίκουρος καθηγητής του Πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια επιβιβάστηκε σε πτήση από τη Φιλαδέλφεια, με προορισμό τον Καναδά, όπου θα έδινε διάλεξη. Πριν από την απογείωση όμως, η γυναίκα που καθόταν δίπλα του έδωσε σημείωμα σε μέλος του πληρώματος.

Αν και αρχικά τους είπε ότι αισθανόταν αδιάθετη, τελικά εξέφρασε τις ανησυχίες της για τις σημειώσεις του Μέντσιο. «Οταν μου έκαναν ερωτήσεις, νόμιζα ότι προσπαθούσαν να μάθουν κάτι για την ασθένειά της. Αντί για αυτό, μου είπαν ότι η γυναίκα ανησυχούσε ότι ήμουν τρομοκράτης, γιατί έγραφα περίεργα πράγματα σε ένα κομμάτι χαρτί», δήλωσε ο οικονομολόγος στο Associated Press.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


loading...