«Βροχή» τροπολογιών στη Βουλή: Βγάζουν… λάδι τον Σταθάκη και «πετσοκόβουν» το αφορολόγητο!

693996-vouli.jpg

06-05-2016 18:55

Το… μαύρο που έχει πέσει στην ενημέρωση εξαιτίας της απεργίας των δημοσιογράφων φαίνεται πως εκμεταλλεύονται στην κυβέρνηση, αφού φέρεται να περνούν στο «σκοτάδι», εκτός από… ντροπολογίες και σκανδαλώδη ρύθμιση για την υπόθεση Σταθάκη σχετικά με κακοδιαχείριση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης – «Σμπαράλια» το αφορολόγητο!

Τι και αν το νέο νομοσχέδιο-λαιμητόμος για το ασφαλιστικό φτάνει από μόνο του να γονατίσει ακόμα περισσότερο τους Έλληνες φορολογούμενους και συνταξιούχους, στη σκιά της ψήφισής του, στήνεται και πάρτι… ρουσφετιών.

Η κυβέρνηση, εκμεταλλευόμενη την απεργία των ΜΜΕ, «πέρασε» ήδη 24 τροπολογίες (8 υπουργικές και 16 βουλευτικές) στο νομοσχέδιο για την έρευνα του υπουργείου Παιδείας, την ίδια ώρα που οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βουλής ετοιμάζονται να δεχτούν άλλες 26 τροπολογίες στο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πλειοψηφία τους είναι υπουργικές, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και του υπουργείου Οικονομικών για τη μείωση του αφορολόγητου. ενώ ο αρμόδιος υπουργός Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος έχει προαναγγείλει ότι θα υιοθετήσει αρκετές από τις βουλευτικές.

Συγκεκριμένα, στην Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητείται και ψηφίζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την έρευνα ο υπουργός Νίκος Φίλης, η αναπληρωτής υπουργός Σία Αναγνωστοπούλου και ο υφυπουργός Νίκος Φωτάκης ανακοίνωσαν ότι έκαναν αποδεκτές 16 βουλευτικές τροπολογίες (σ.σ αρχικά ήταν 17 αλλά η μια αποσύρθηκε).

Μεταξύ αυτών και μία ρύθμιση με οσμή… σκανδάλου….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...