Πρόκληση Τσίπρα: Γεράματα αξιοπρέπειας με σύνταξη 384 ευρώ!

tsipras6

06-05-2016 17:14

Μιλούσε για… θριάμβους αλλά δεν χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές του στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – «Όχι μόνο τολμήσαμε να βγάλουμε το φίδι από την τρύπα αλλά κάναμε μια πραγματικά ριζοσπαστική μεταρρύθμιση» είπε ο πρωθυπουργός

Παρουσιάζοντας το άσπρο-μαύρο ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε γραμμή στους βουλευτές του κόμματός του ότι θα πρέπει να επιχειρηματολογούν πως με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου τα πράγματα… βελτιώνονται για 9 στους Έλληνες.

«Είχα δώσει μια υπόσχεση» είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του και πρόσθεσε: «Οτι ο συνδυασμός ασφαλιστικού-φορολογικού για την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών θα είναι θετικός. Και η υπόσχεση αυτή έγινε πράξη» συνέχισε ο κ. Τσίπρας ενώ διαβεβαίωσε ότι «πάνω από το 90% του αγροτικού κόσμου δεν θα υποστούν επιβαρύνσεις και επιπλέον εξασφαλίζουν γεράματα αξιοπρέπειας με την εθνική σύνταξη».

Με απλά λόγια ο κ. Τσίπρας υποσχέθηκε συντάξεις 384 ευρώ για 9 στους 10 αγρότες και έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί ότι με αυτές τις συντάξεις-φιλοδωρήματα οι Έλληνες εξασφαλίζουν γεράματα αξιοπρέπειας!

«Δεσμευτήκαμε τον Σεπτέμβρη να προστατεύσουμε τους μισθούς, τις συντάξεις αλλά και την πρώτη κατοικία των δανειοληπτών» είπε ο Αλέξης Τσίπρας στηναρχή της ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρά την απεργία των δημοσιογράφων η ομιλία του πρωθυπουργού στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ μεταδίδεται από τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Mega, Alpha, Ant1, Σκάι και Star, όχι όμως από την κρατική ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ


loading...