Τραγωδία! Έσφαξε με 70 μαχαιριές από ζήλεια τον εραστή της πρώην του (ΦΩΤΟ)

maxairi

05-05-2016 22:24

Στον φριχτό φόνο του 26χρονου Nick Williams με πάνω από 70 μαχαιριές το κεφάλι και τον λαιμό προχώρησε ο 33χρονος Aaron Swift θέλοντας να εκδικηθεί την πρώην κοπέλα του για τον χωρισμό τους.

Ο Aaron είχε κρυφή σχέση με την 24χρονη Elizabet Carrigan και σκότωσε τον νέο φίλο της μετά τον χωρισμό τους. Κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία λόγω απώλειας ελέγχου. Όταν η 24χρονη έβαλε τέλος στον δεσμό τους επειδή ήθελε να κάνει οικογένεια με τον Nick Williams, δολοφόνησε τον σύντροφό της στο σπίτι τους.

Λίγες ημέρες πριν από τη δολοφονία της 16ης Δεκεμβρίου, η 24χρονη του είπε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει την κρυφή τους σχέση γιατί ήθελε να κάνει οικογένεια. Ο Aaron τότε βρήκε τη διεύθυνση του ζευγαριού στο West Yorkshire και πήγε στο σπίτι τους. Πήγε να αποκαλύψει στον 26χρονο πως είχε σχέση με την κοπέλα του όσο ήταν μαζί.

Όταν μπήκε στο σπίτι άρχισε να τον μαχαιρώνει στο κεφάλι και τον λαιμό, ενώ απομάκρυνε όλα τα τηλέφωνα για να μην μπορεί να ζητήσει βοήθεια. “Ο Aaron Swift είχε το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...