Ρούλα Κορομηλά: «Προσπαθώ να απολαύσω την κάθε στιγμή»

429879-010414124835_57341.jpg

05-05-2016 11:07

Η είδηση ότι η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει ύστερα από χρόνια απουσίας στην TV, και μάλιστα με το σόου «Bravo Ρούλα» στο Epsilon, ήταν η έκπληξη της χρονιάς.

Ποιο ήταν το κίνητρο για να επιστρέψετε με την εκπομπή «Bravo Ρούλα», αυτή τη φορά μέσω του Epsilon; Ποιος είναι ο στόχος σας;

«Το κίνητρό μου όλα τα χρόνια παραμένει το ίδιο: θέλω να δημιουργούμε εκπομπές που να προσφέρουν στον τηλεθεατή κάποιες ώρες που να τον ψυχαγωγούν, να τον συγκινούν και να του δείχνουν το θετικό πρόσωπο της ζωής. Στόχος μου είναι να μοιραστώ το όραμά μου με πολλούς»

Τι καινούριο έχει η εκπομπή; Τι έχει αλλάξει ανάμεσα στο «Μπράβο Ρούλα» του 1994 και το σημερινό «Bravo»; Και ακόμα, η Ρούλα Κορομηλά πόσο έχει αλλάξει από τότε μέχρι σήμερα;

«Από το 1994 μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει τα πάντα. Εμείς δεν μοχθούμε για μια εκπομπή-μουσείο, αλλά για να διατηρήσουμε την άποψη που έχουμε σχετικά με τη σαββατιάτικη ψυχαγωγία και υπό τις τωρινές συνθήκες. Φυσικά, υπάρχουν δόσεις νοσταλγίας – άλλωστε το παρελθόν αποτελεί κλασικό πεδίο ανάπτυξης τηλεοπτικών εκπομπών. Αλλά εμείς δεν είμαστε κολλημένοι στα παλιά. Κοιτάμε το παρόν, αλλά και το μέλλον και βεβαιώνουμε ότι η ματιά μας αυτή δεν περιορίζεται στην πρόσκληση, π.χ., της Σάρον Κόβακς ή στη φιλοξενία παιδιών που επιτέλους έχουν τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους»

Υπάρχει κάτι που σας δυσκόλεψε;

«Οι δυσκολίες συνήθως προέρχονται από τις αναπάντεχες καταστάσεις. Στις δύο πρώτες εκπομπές μάς έτυχαν διάφορα προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν αξεπέραστα. Ομως εμείς έχουμε μάθει να λειτουργούμε υπό πίεση και προχωρήσαμε χωρίς να παρεκκλίνουμε από τον σκοπό μας»

Πώς αντιδράτε στην αρνητική κριτική;

«Ξέρω ακριβώς ποιες είναι οι αδυναμίες και τα δυνατά χαρτιά της εκπομπής. Τα σχόλια, είτε θετικά είτε αρνητικά, τα χρησιμοποιώ εφόσον βοηθούν στη βελτίωση του προγράμματος. Αν προέρχονται από υπερβολική αγάπη ή αβυσσαλέα κακία, απλώς ευχαριστώ όσους τα λένε και πάμε παρακάτω»

Τι απολαμβάνετε σήμερα στην εκπομπή ως παρουσιάστρια που δεν απολαμβάνατε τότε; «Προσπαθώ να απολαύσω την κάθε στιγμή γιατί γνωρίζω ότι πρόκειται για ένα μοναδικό δώρο. Παλιότερα ίσως να μη χαιρόμουν τόσο πολύ μικρά γεγονότα, όπως ότι είμαι όρθια και περιτριγυρίζομαι από αγαπημένους ανθρώπους»

Πηγή: Πρώτο ΘέμαΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...