ΠΑΣΟΚ: Αγαπημένη συνταγή της κυβέρνησης οι επιβαρύνσεις χαμηλών και μεσαίων εισοδημάτων

693425-pasok.jpg

04-05-2016 21:35

«Η αξιολόγηση έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί στην ώρα της, χωρίς τεχνητές καθυστερήσεις, που μεγαλώνουν τον λογαριασμό. Και φυσικά όχι όπως το επιχειρεί η κυβέρνηση “στα τυφλά και όπου κάτσει”», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωση του γραφείο Τύπου.

Σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, “τα στοιχεία που έδωσε χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, “επιμένει” για μια φορά ακόμη, στην αγαπημένη της συνταγή: ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ, ΦΟΡΟΙ”. Η μείωση του αφορολογήτου, η αύξηση ΦΠΑ, οι φόροι στα οχήματα, στα καύσιμα, στα οινοπνευματώδη, στα τσιγάρα, επιβαρύνουν κυρίως τα χαμηλά και τα μεσαία εισοδήματα, προσθέτει.

“Μετά από αυτά, μετά από το νέο πακέτο μέτρων των 5,4 δισ. ευρώ (αθροιστικά 12,5 δισ. την 2ετία), γίνεται κατανοητό ότι οι ενέσεις “αισιοδοξίας” της κυβέρνησης στους βουλευτές της εν όψει της ψήφισης των μέτρων δεν έχουν αντίκρισμα αλήθειας”, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Το ΠΑΣΟΚ, κάνει επίσης λόγο για αφωνία της κυβέρνησης στην “περίεργη αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας για το νόμισμα”, όπως αναφέρει, λέγοντας πως προκαλεί εντύπωση και αναρωτιέται “πού το πάνε”.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...