Τύρναβος: Δικηγόρος κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε σε γυναικείες τουαλέτες

693377-a.jpg

04-05-2016 17:46

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου (30/4) σε κεντρικό ουζερί στην περιοχή του Τύρναβου στη Λάρισα.

Όπως αναφέρει το kosmoslarissa.gr, ο νεαρός δικηγόρος που είναι παντρεμένος κατηγορείται από παρέες του ουζερί ότι βιντεοσκοπούσε κοπέλες την ώρα που πήγαιναν στην τουαλέτα του καταστήματος.

Σύμφωνα με τους θαμώνες που τον κατηγορούν, ο νεαρός έγινε αντιληπτός από κοπέλα η οποία είδε κάποια στιγμή, ενώ βρισκόταν στην τουαλέτα, να προεξέχει ένα χέρι με ένα κινητό που τη βιντεοσκοπούσε. Αμέσως βγήκε έξω είδε τον συγκεκριμένο νεαρό και κατευθύνθηκε στο τραπέζι που καθόταν ζητώντας το λόγο για την πράξη του.

Μάλιστα φίλοι από την παρέα της ζήτησαν και πήραν από τον δικηγόρο το κινητό του και όπως αναφέρουν βρήκαν βίντεο με τη φίλη τους αλλά και βίντεο με άλλη κοπέλα τα οποία και έσβησαν.

Παράλληλα μετέβησαν στο Α.Τ. Τυρνάβου και υπέβαλαν μήνυση κατά του δικηγόρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενημερώθηκε αμέσως και ο Εισαγγελέας ο οποίος διέταξε να γίνει έρευνα στους υπολογιστές του δικηγόρου στο σπίτι και στο γραφείο του.

Ήδη η κοπέλα ενημέρωσε με τη σειρά της δικηγόρους ενώ το θέμα είναι βέβαιο ότι θα φτάσει άμεσα στον Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...