Αυτά είναι τα δυο ροτβάιλερ που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 5χρονο (video)

rodvailer

04-05-2016 0:19

δύο σκυλιά, μετά το φρικτό περιστατικό που έχει σοκάρει όλη την Ελλάδα, μεταφέρθηκαν στο τοπικό κυνοκομείο, όπου βρέθηκε η κάμερα του kozanimedia.gr. Στο βίντεο που δημοσιεύει ο ιστότοπος, βλέπουμε τα δύο άγρια ροτβάιλερ στα κλουβιά όπου φυλάσσονται μέχρι να αποφασιστεί η τύχη τους.

Σε ένα άλλο βίντεο που έχει ανεβάσει ο ίδιος ιστότοπος, τα δύο σκυλιά του 72χρονου απόστρατου (που οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια αλλά αφέθηκε ελεύθερος) εμφανίζονται να παίζουν πριν από δύο χρόνια στην αυλή του ιδιοκτήτη τους, ξεσκίζοντας με ορμή ένα αντικείμενο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 72χρονος στην κατάθεση του στον εισαγγελέα ισχυρίστηκε ότι τα τρία ροτβάιλερ ήταν κλεισμένα σε ειδικό χώρο στο ημιυπόγειο του σπιτιού του, ενώ τα υπόλοιπα 5 σκυλιά της οικογένειας ήταν κλεισμένα σε αποθήκη της αγροικίας.
Ο συνήγορός του δήλωσε ότι ο εντολέας του είναι συγκλονισμένος από το περιστατικό και σημείωσε πως διατηρούσε και φιλικές σχέσεις με την οικογένεια του αγοριού. Σύμφωνα όμως με όσα διαδίδονται από συγχωριανούς και αν φυσικά αυτά επιβεβαιωθούν, αναφέρει το prlogos.gr, τα ροτβάιλερ του ιδιοκτήτη είχαν επιδείξει στο παρελθόν επικίνδυνη συμπεριφορά. Μάλιστα είχαν γίνει και συστάσεις στον ιδιοκτήτη, αλλά μάταια.