Οργή για τον πασίγνωστο τραγουδιστή που κοροϊδεύει άτομο με διαταραχή (video)

693129-50xen.png

03-05-2016 20:00

Σάλο προκάλεσε το βίντεο που τράβηξε ο γνωστός ράπερ 50 cent, στο οποίο ο ίδιος χλευάζει έναν υπάλληλο του αεροδρομίου Κεντάκι, που πάσχει από διαταραχή.

Οργισμένη είναι η αντίδραση χιλιάδων χρηστών του Twitter με το βίντεο του πασίγνωστου ράπερ, ο οποίος δεν δείχνει καμία κοινωνική ευαισθησία.

Ο καλλιτέχνης βιντεοσκόπησε έναν 19χρονο που εργάζονταν σε συνεργείο καθαρισμού στο αεροδρόμιο του Κεντάκι, τον οποίο ακολουθούσε, χλευάζοντάς τον. Ο ράπερ φαίνεται στην κάμερα να λέει «Η νέα γενιά είναι τρελή. Πώς σε λένε;»

Ο νεαρός δεν απαντά και συνεχίζει το δρόμο του.

«Κοιτάξτε πως είναι. Τι σκατά πήρε πριν έρθει για δουλειά στο αεροδρόμιο. Είναι εντελώς φτιαγμένος», σχολιάζει όσο ο νεαρός απομακρύνεται.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, το βίντεο διεγράφη, ωστόσο οι χρήστες τον κατηγόρησαν πως κάνει bullying σε έναν εργαζόμενο, ο οποίος αποδείχτηκε πως έπασχε από χρόνια κοινωνική αγχώδης διαταραχή και επιπλέον αντιμετώπιζε πρόβλημα ακοής.

Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και ενημερώθηκαν οι γονείς του 19χρονου, οι οποίοι εξοργισμένοι ζήτησαν να κατέβει το βίντεο και απαιτούν δημόσια συγγνώμη για τον χλευασμό του γιου τους.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...