Το νέο αμόρε της Καινούργιου και το παιδικό «χτύπημα» του πρώην!

KAINOURIOU

03-05-2016 19:13

Εντάξει. Αυτό το έργο έχει τελειώσει. Και έχει τελειώσει καιρό. Κι επειδή διαβάζω πολλά για την Κατερίνα το τελευταίο διάστημα, κι επειδή δεν ανήκω σε αυτούς που κάνουν δημόσιες σχέσεις αλλά επιλέγω μοναχικούς δρόμους ενημέρωσης, ήρθε η ώρα να πονέσω.Η Κατερίνα εδώ και λίγο καιρό είναι με άλλον. Ήταν αυτή που χώρισε τον Βασίλη τόσο την πρώτη αλλά και την δεύτερη φορά και αποφάσισε να προχωρήσει μπροστά.

Πρόκειται για νεαρό γύρω στα 37 ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες «κράτησε» την Κατερίνα το Πάσχα στην Αθήνα και έχει αλλεργία με τις φωτογραφήσεις και το show off. Σε λίγες μέρες θα σας έχω κι άλλα… άλλωστε το tracking μας είναι δεδομένο και αργά ή γρήγορα επιβεβαιώνεται.

Σημαντική πληροφορία. Ο νέος σύντροφος της παρουσιάστριας θεωρείται στις ισχυρές παρέες ως ένας άντρας πολύ όμορφος, είναι μελαχρινός και ψηλός.

Την ημέρα ωστόσο των γενεθλίων της Κατερίνας ο πρώην της Βασίλης Σταθοκωστόπουλος- προφανώς επειδή πονάει πολύ το άκυρο από την ξανθιά miss τρέσα- ανέβαζε φωτογραφίες από την Κωνσταντινούπολη με μια άλλη κοπέλα αγνώστων λοιπών στοιχείων. Αν έχω καταλάβει καλά πρόκειται για μια κοπέλα που δουλεύει στην υποδοχή γνωστού club των Αθηνών.

Ρε Βασίλη πενταήμερη πήγες, έφαγες χυλόπιτα και αντέδρασες τόσο παιδικά; Κρίμα…

Το βέβαιο είναι ένα. Ότι η πρώην σου προχώρησε κι εσύ ασχολείσαι με μπάμ μπούμ… και καυστικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες σου…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΗΓΗ: NASSOSBLOG


loading...