Πάσχα 2016: Επιστρέφουν οι εκδρομείς – Αυξημένη η κίνηση

693088-exodos.jpg

03-05-2016 15:40

Πυκνή ροή οχημάτων στις εθνικές οδούς – Γεμάτα τα καράβια που επιστρέφουν από τα νησιά – Αυξημένη κίνηση στο αεροδρόμιο

Στην πρωτεύουσα επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα, με την Τροχαία να έχει λάβει αυξημένα μέτρα σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της χώρας.

Από το πρωί είναι αυξημένη η κίνηση τόσο στην Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, με εξαίρεση στους σταθμούς διοδίων όπου παρατηρούνται ουρές μερικών οχημάτων.

Σημειώνεται ότι σήμερα (Τρίτη 3 Μαΐου), ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, για το ρεύμα εισόδου, από τις 11:00 έως τις 21:00, ως εξής:

  • Στη Ν.Ε.Ο. και στην Π.Ε.Ο. Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
  • Στη Ν.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).

Στο λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας τα καράβια επιστρέφουν με πληρότητα που αγγίζει το 100% ενώ και στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος η κίνηση είναι αυξημένη κυρίως όσον αφορά τις πτήσεις εσωτερικού.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...