Η Άννα Φόνσου έδιωξε τον Γιώργο Μαρίνο από «Το Σπίτι Του Ηθοποιού» – Δείτε για ποιο λόγο

fonsou

03-05-2016 16:04

Συνέντευξη στο YOU και τον Στάθη Πουρουτίδη παραχώρησε η Άννα Φόνσου και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, αλλά και για την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά στην τηλεόραση.

«Η Ρούλα ξέρει καλά την δουλειά και μπορεί η επιστροφή της να είναι για καλό. Ξέρεις τι θα ήθελα για την Ρούλα; Να μην έβγαινε πια στην τηλεόραση. Να ανοίξει μια σχολή και να μαθαίνει σε κόσμο να παρουσιάζει, θα πήγαινα κι εγώ», δηλώνει η γνωστή ηθοποιός ενώ αποκαλύπτει πως θα ήθελε να γίνει παρουσιάστρια καθώς: «Οι περισσότεροι TV σταρ θέλουν να γίνουν ηθοποιοί και οι ηθοποιοί TV σταρ».

Όσον αφορά τον Γιώργο Μαρίνο και την απομάκρυνση του από το «Σπίτι του ηθοποιού», η ίδια εξομολογείται: «Δεν αποφάσισε εκείνος, εγώ του είπα να φύγει. Ο Γιώργος έχει λεφτά και εδώ μένουν άνθρωποι που δεν έχουν».

Γιατί απομονώθηκε; Μπορεί να τον πίκραναν. Εγώ τον γνώρισα με την περιπέτεια της υγείας του και είδα ότι δεν ήρθε κανένας να τον δει στο νοσοκομείο. Ο Σταμάτης Φασουλής ερχόταν εδώ να τον δει, δεν δεχόταν όμως κόσμο, είχε θυμώσει. Είναι δύσκολο παιδί ο Γιώργος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Την Παρασκευή η κηδεία του Γιάννη Αγγελάκη – Η επιθυμία της αδελφής του

Σπύρος Μπέσκος, ο «δράκος με το Οτομπιάνκι»: Επιβίβαζε γυναίκες στο αυτοκίνητό του και τις βίαζε αφού τις έπνιγε με σκοινί – Η μεταμέλεια και η νέα ζωή

 

*με πληροφορίες από Peoplegreece/fthis