Επέστρεψε στο… facebook τα ξημερώματα η Φρόσω Κυριάκου

frosw

03-05-2016 13:25

Μετά την έκταση που είχε πάρει το θέμα με το θανατηφόρο τροχαίο, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης, η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου είχε απενεργοποιήσει το προφίλ της στο Facebook.

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά γιατί οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Ίσως την ενοχλούσαν τα εκατοντάδες μηνύματα που λάμβανε, πολλά μάλιστα εξ’ αυτών επικριτικά, ίσως όμως και να ήθελε για λίγο καιρό να «τραβηχτεί» από τα φώτα της δημοσιότητας, την οποία κέρδισε μέσα από ένα τόσο τραγικό συμβάν.

Ωστόσο, δύο μήνες σχεδόν μετά το τραγικό περιστατικό η 21χρονη ενεργοποίησε χθές πολύ αργά το βράδυ και πάλι το προφίλ της στο Facebook.

Και πάλι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιοι είναι οι λόγοι που το έκανε αυτό. Ίσως αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τα αφήσει όλα πίσω της, ή ίσως, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που θέλουν την Μυρσίνη Αρναούτη να καταθέτει ότι δεν οδηγούσε εκείνη, να σκέφτηκε ότι θα σταματήσουν τα κακόβουλα σχόλια και οι απειλές, που και ο δικηγόρος της είχε αναφέρει.

Το θέμα είναι πάντως ότι τα ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου και κυρίως τα δεκάδες «γιατί» της οικογένειας Παντελίδη δεν έχουν ακόμα απαντηθεί.

Ίσως η 21χρονη θελήσει να δώσει απάντηση μέσω του προφίλ της. Ο χρόνος θα δείξει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποιες εκπομπές του Star πήραν «πράσινο φως» για του χρόνου;

Κοζάνη: Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 5χρονο που κατασπάραξαν τα ροτβάιλερ (vid)


loading...