Άρχισε η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα

692821-epistrofi-ekdromewn.jpg

02-05-2016 16:00

Αυξημένη η κίνηση σε λιμάνια, αεροδρόμιο και εθνικές οδούς

Μπορεί η αυριανή μέρα να μην είναι εργάσιμη – λόγω μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς – ωστόσο αρκετοί Αθηναίοι πήραν το δρόμο της επιστροφής.

Από το πρωί της Δευτέρας αυξημένη είναι η κίνηση τόσο στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου. Μέχρι στιγμής δεν παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα, πέρα από τη γνωστή κίνηση στους σταθμούς διοδίων.

Στο λιμάνι του Πειραιά και της Ραφήνας τα καράβια επιστρέφουν με 100% πληρότητα, ενώ και στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» παρατηρείτε αύξηση της κίνησης, κυρίως για τους προορισμούς εσωτερικού.

Γεμάτα επιστρέφουν και τα λεωφορεία στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων όπως και τα τραίνα του ΟΣΕ.

Σε επιφυλακή η Τροχαία

Σημειώνεται ότι τη Δευτέρα του Πάσχα, από τις 12:00 έως τις 22:00, ισχύει απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου, για τα αστικά κέντρα, ως εξής:

  • Στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
  • Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).
  • Στην εθνική οδό Ν. Μουδανιών – Θεσσαλονίκης, από το 34ο χλμ. μέχρι την αερογέφυρα Θέρμης.
  • Στην εθνική οδό Χαλκίδας – Σχηματαρίου, από την υψηλή γέφυρα Χαλκίδας (Χ.Θ. 12+300) μέχρι τη διασταύρωσή της με τη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης.
  • Στην εθνική οδό Καβάλας- Θεσσαλονίκης από τη γέφυρα Στρυμόνα μέχρι τη διασταύρωση Ρεντίνας.

    Την Τρίτη 3 Μαΐου για το ρεύμα εισόδου και από τις 11:00 έως τις 21:00, θα ισχύουν απαγορεύσεις:
  • Στη ΝΕΟ και στην ΠΕΟ Πατρών – Κορίνθου – Αθηνών, από τα διόδια Ρίου μέχρι τα διόδια Ελευσίνας.
  • Στη ΝΕΟ Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ρεύμα προς Αθήνα, από την κάτω διάβαση περιοχής Σκοτίνας (Χ.Θ. 410+000) μέχρι τη Λάρισα (Χ.Θ. 365+400), από τον κόμβο Ραχών Φθιώτιδας μέχρι τον κόμβο Λαμίας και από τη διασταύρωση του Μπράλου μέχρι τον κόμβο Αγ. Στεφάνου (Κρυονέρι).ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...