Πού χάθηκε η «Δεβόρα» του Ζάχου Δόγκανου; Πραγματικά αγνώριστη…

devora

02-05-2016 14:08

Η Ανδρονίκη, όπως είναι το όνομά της, ήταν ακόμη φοιτήτρια στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, όταν ο «Δόγκανος» της πρότεινε τον ρόλο και, για να δεχθεί, της είχε πει: «Εάν δεν δεχθείς, δεν κάνω τη σειρά!»

Κατόπιν η καριέρα της απογειώθηκε και από την κωμωδία πέρασε στο δράμα, στις σαπουνόπερες, στο θέατρο, αλλά και στην παρουσίαση της ψυχαγωγικής εκπομπής «Πορτοκαλί», το 1995, με συμπαρουσιαστές τους Αννα Μαρία Χαροκόπου, Αβα Γαλανοπούλου και Καζουάκι Σιταμόρι. Η τηλεόραση της προσέφερε χρήματα και αναγνωρισιμότητα, ωστόσο η καρδιά της ήταν δοσμένη στο θέατρο.

Το 2005 έκανε την τελευταία της εμφάνιση στη σειρά «10η εντολή» και από τότε μέχρι σήμερα υπηρετεί την τέχνη στο σανίδι ως πρωταγωνίστρια, αλλά και ως σκηνοθέτις. «Θεωρώ την τηλεόραση ένα αδηφάγο μέσο, που σε καταναλώνει. Παρ’ όλα αυτά, δεν μετανιώνω για την εμπειρία μου. Σημασία δεν έχουν τα λάθη, αλλά το ταξίδι. Πρέπει να περάσεις από διάφορους τόπους για να πας κάπου» είχε δηλώσει.

Ο θυελλώδης έρωτάς της με τον γιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη στις αρχές του 2000 έγινε πολλές φορές πρωτοσέλιδο, ειδικά μετά την απόφαση του Γιάννη Παπαμιχαήλ να της χαρίσει το δαχτυλίδι της μητέρας του. Και εκεί που όλοι περίμεναν πως θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, το ζευγάρι χώρισε. «Είχαμε αρραβωνιαστεί με τον Γιάννη, τώρα όμως δεν έχουμε καμία σχέση» είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός, τονίζοντας πως το ζητούμενο για εκείνη δεν ήταν ο γάμος, αλλά ένας ιδανικός σύντροφος. Από τότε κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σπάνια δίνει συνεντεύξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

loading...