20 διάσημοι Έλληνες φανατικοί του Άγιου Όρους

tsalikis

29-04-2016 17:52

Τους έχουμε συνηθίσει λαμπερούς, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους, σε μεγάλες πίστες, γήπεδα, πρώτα ονόματα σε τηλεόραση και showbiz.

Κι όμως αυτοί οι διάσημοι, συχνά βάζουν κατά μέρος την κοσμική τους ζωή, δηλώνουν πιστοί Χριστιανοί και αποζητούν την κατάνυξη και την απομόνωση στις μονές του Αγίου Όρους.

Από το Γιώργο Μαζωνάκη και τον Λάκη Λαζόπουλο μέχρι τον Γιώργο Τσαλίκη και τον Νίκο Αναδιώτη, όλοι τους έχουν κάτι να πουν για το “περιβόλι της Παναγιάς”.

Αίσθηση είχαν προκαλέσει στις αρχές του χρόνου οι φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο Instagram o Γιώργος Τσαλίκης από το Άγιο Όρος.   Τα μηνύματα από τις λεζάντες των φωτογραφ

Αίσθηση είχαν προκαλέσει στις αρχές του χρόνου οι φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει στο Instagram o Γιώργος Τσαλίκης από το Άγιο Όρος.

Τα μηνύματα από τις λεζάντες των φωτογραφιών είναι ενδεικτικά της βαθιάς του πίστης.

“Το ταξίδι στο Άγιο Όρος είναι το πιο ωραίο. Ταξίδι μέσα στη ψυχή. Ο καθένας παίρνει το μήνυμα του όταν έρχεται. Αυτό που έχει ανάγκη.Τώρα είμαι πιο έτοιμος. Σε ευχαριστώ”

“Όλοι χρειαζόμαστε ένα διάλειμμα στους τρελούς ρυθμούς που ζούμε όσο καλά και να νιώθουμε και να κάνουμε μια ενδοσκόπηση κι ένα «τσεκ απ» μέσα μας. Γιατί αυτός που νομίζει ότι είναι καλά, είναι ο χειρότερος, γιατί δεν θα πάει ποτέ στο γιατρό. Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης. Καληνύχτα.”

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης με τη θρησκεία. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την επιστροφή του από το Άγιο όρος όπου είχε πάει να π

Είναι γνωστή η ιδιαίτερη σχέση που έχει ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης με τη θρησκεία. Πρόσφατα μάλιστα ανέβασε στο Instagram φωτογραφία από την επιστροφή του από το Άγιο όρος όπου είχε πάει να προσευχηθεί και να χαλαρώσει. “Επιστροφή με ταπείνωση από Άγιον Όρος…” γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ