Δεν θα πιστεύετε πώς τρύπωσε μια 11χρονη σε πτήση!

691662-lo.jpg

27-04-2016 18:52

Η 11χρονη δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν υπεύθυνο του αεροδρομίου καθώς μπήκε δύο φορές σε μια ομάδα ενηλίκων που είχαν μαζί τους πολλά παιδιά

Μια 11χρονη που ήταν ασυνόδευτη, κατάφερε να περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα απ’ όλους τους ελέγχους σε ένα αεροδρόμιο της Μόσχας, έπειτα να επιβιβαστεί χωρίς να διαθέτει εισιτήριο στο αεροσκάφος που πραγματοποιούσε την πτήση Μόσχα- Αγία Πετρούπολη όπου την ανακάλυψαν μόνο μετά την απογείωσή του, μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Ένα κορίτσι ηλικίας 11 ετών εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο Πούλκοβο της Αγίας Πετρούπολης, χωρίς κανένας ενήλικας να τη συνοδεύει. Έφθασε στη Μόσχα ολομόναχη χωρίς να έχει ούτε κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά της ούτε εισιτήριο» ανακοίνωσε η αστυνομία των μέσων μαζικής μεταφοράς της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ρωσίας.

Η 11χρονη δεν έγινε αντιληπτή από κανέναν υπεύθυνο του αεροδρομίου καθώς μπήκε δύο φορές σε μια ομάδα ενηλίκων που είχαν μαζί τους πολλά παιδιά, σύμφωνα με μία πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας του αεροδρομίου την οποία επικαλέστηκε ο ρωσικός Τύπος.

Στη συνέχεια κάθισε στο αεροσκάφος σε άδεια καθίσματα προτού την ανακαλύψει μια αεροσυνοδός όταν το αεροπλάνο απογειώθηκε.

Η αεροπορική εταιρεία Rossiya, που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Μόσχα-Αγία Πετρούπολη, διαβεβαίωσε από την πλευρά της ότι ο έλεγχος των επιβατών εναπόκειται στις υπηρεσίες του αεροδρομίου.

«Δεν αποποιούμαστε τις ευθύνες μας» δήλωσε, ωστόσο, στο Γαλλικό Πρακτορείο μία υπεύθυνη της εταιρείας, προσθέτοντας ότι έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα.

Το γραφείο Τύπου του αεροδρομίου Βνούκοβο δεν έχει προβεί σε δηλώσεις.

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...