Λαφαζάνης: Τσίπρας και Μητσοτάκης μοιάζουν ως δύο σταγόνες νερού και λένε ψέματα

691621-lafazanis6.jpg

27-04-2016 14:56

«Οι άσφαιρες απειλές Τσίπρα προκαλούν μόνο ειρωνείες και γενική θυμηδία, αφού το μόνο που αντιπροσωπεύουν είναι πολιτικά “καραγκιοζιλίκια” ενός παραδομένου πρωθυπουργού, ο οποίος το μόνο που γνωρίζει είναι να κοροϊδεύει και να λεηλατεί τον ελληνικό λαό και να επιδίδεται σε τυχοδιωκτισμούς στις πλάτες της χώρας», τονίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του (27/04/2016) ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στη διαπραγμάτευση κυβέρνησης – Θεσμών.

«Είναι κρίμα που η Ελλάδα αυτές τις κρίσιμες στιγμές έχει πρωθυπουργό και αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης δύο πρόσωπα που, παρά τη διαφορετική τους πολιτική προέλευση, μοιάζουν ως δύο σταγόνες νερού και οι οποίοι ως μόνο πρόγραμμα έχουν την εξουσία πάση θυσία, ενώ λένε με τη μεγαλύτερη ευκολία ανευθυνότητες και ψέματα», υπογραμμίζει ο κ. Λαφαζάνης.

Και προσθέτει: «Η Ελλάδα αυτήν τη στιγμή χρειάζεται αλήθεια και μόνο αλήθεια, μαζί με αποφασιστικότητα, τόλμη και τη μέγιστη δυνατή ενεργητική συμμετοχή και κινητοποίηση του ελληνικού λαού. Η Ελλάδα έχει απόλυτη ανάγκη από μια άμεση και σχεδιασμένη έξοδο από την ευρωζώνη, και μια εθνική νομισματική πολιτική σε συνδυασμό με ένα ριζοσπαστικό πρόγραμμα διαγραφής του χρέους, γενναίας “σεισάχθειας” στο ιδιωτικό χρέος, εθνικοποίησης των τραπεζών, τερματισμού της λιτότητας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και παραγωγικού μετασχηματισμού οικονομίας».

«Αυτός είναι ο μόνος δρόμος σήμερα που μπορεί να δώσει ανάσα στην οικονομία, να αναβαθμίσει την δημόσια παιδεία και υγεία και κυρίως να στηρίξει και να ενισχύσει μισθούς, συντάξεις, λαϊκά εισοδήματα και νέες θέσεις εργασίας», συνεχίζει ο επικεφαλής της ΛΑΕ.

Και καταλήγει: «Προτού η χώρα εξωθηθεί κακήν κακώς και σε πλήρη και απόλυτη μνημονιακή εξαθλίωση, εκτός ευρωζώνης, πρέπει να προχωρήσουμε άμεσα, σχεδιασμένα και συντεταγμένα εκτός της Γερμανικής φυλακής με ένα δικό μας προοδευτικό πρόγραμμα και ένα νέο αναπτυξιακό όραμα αναγέννησης της Ελλάδας».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...