Οικονόμου: Ταφόπλακα για την παραγωγική Ελλάδα το νέο Ασφαλιστικό

oikonomougiannis

27-04-2016 15:19

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΝΔ, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και τον Νίκο Παναγιωτόπουλο χαρακτήρισε ως «ταφόπλακα για την παραγωγική Ελλάδα και τους νέους ανθρώπους» το νέο Ασφαλιστικό της κυβέρνησης.

«Να σταματήσει η κυβέρνηση να ασκεί ρητορικά ερωτήματα στην αντιπολίτευση. Κάθε φορά που η κυβέρνηση φτάνει σε αδιέξοδο, μας ρωτάει τι θα κάναμε εμείς. Δεν γίνεται έτσι η πολιτική. Δεν ψηφίζουμε κανένα από τα μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση, που εξοντώνει την Ελλάδα», τόνισε ο κ. Οικονόμου και πρόσθεσε:

Καταστρέφουν για μια ακόμη φορά την Ελλάδα. Δεν θα βρουν άλλοθι και υποστήριξη. Είναι λίγο να πούμε ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά

«Το να φύγει η κυβέρνηση είναι το τελευταίο που μπορεί να κάνει για να περιορίσει την τεράστια ζημιά που έχει κάνει στον τόπο. Έχουν διαλύσει ότι κινείται στην Ελλάδα, τη μετατρέπουν σε τριτοκοσμική χώρα κ απομονωμένη στο εξωτερικό.

Δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με την πραγματική οικονομία από ιδεολογικές εμμονές. Οδηγούν τη χώρα στην καταστροφή», ανέφερε και υπογράμμισε:

Ο Μητσοτάκης έχει δώσει δείγματα γραφής στους πολίτες, δεν λέει ψέματα και πράγματα που δεν είναι εφαρμόσιμα. Με σοβαρότητα και συνέπεια θα υπάρχει αποτέλεσμα και κάθε 3 και λίγο θα διεκδικούμε καλύτερα πράγματα.


loading...