Σκληρή ανακοίνωση Κούγια για την υπόθεση ανθρωποκτονίας του Τάκη Βαζακόπουλου!

bazakopoulos_953562169

27-04-2016 15:01

Ανακοίνωση για την υπόθεση ανθρωποκτονίας στη Σαντορίνη, με θύμα τον 15χρονο Παναγιώτη Βαζακόπουλο, εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά:

Όπως σας είναι γνωστό, έχω αναλάβει μαζί με τους συνεργάτες μου το βήμα της πολιτικής αγωγής της γνωστής ανθρωποκτονίας στη Σαντορίνη με θύμα τον Βαζακόπουλο Παναγιώτη.

Μέχρι σήμερα προσπάθησα, σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου, να μην οξύνω με δηλώσεις το κλίμα, λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι τόσο η οικογένεια του θύματος όσο και η οικογένεια του Βούλγαρου δράστη κατοικούν στη Σαντορίνη και καθημερινά συναντιούνται.

Καθημερινώς παρατηρώ τον συνάδελφό μου, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη, να κάνει σκληρές δηλώσεις, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της ασέβειας και οι οποίες είναι δυνατόν να προκαλέσουν νόμιμες αντιδράσεις εις βάρος του τόσο από τους αστυνομικούς, οι οποίοι διενήργησαν την προανάκριση, όσο και από την κα Ανακρίτρια και την κα Εισαγγελέα Νάξου που συμμετέχουν στην τακτική ανάκριση.

Μετά τη μελέτη της δικογραφίας και μετά από συζητήσεις με μάρτυρες, οι οποίοι θα προταθούν να εξεταστούν κατά τη διαδικασία της ανακρίσεως, έχω να δηλώσω κατηγορηματικώς ότι τόσο κατά το χρονικό διάστημα της προανάκρισης, όσο και κατά τον χρόνο, κατά τον οποίο αφέθηκε ελεύθερος ο κατηγορούμενος, κανένας αστυνομικός (ήταν παρόντες έξι στο τμήμα) ουδέποτε -ούτε κατά τον χρόνο, κατά τον οποίο οδήγησε ο ίδιος τους αστυνομικούς, για να τους υποδείξει πού είχε εξαφανίσει το πτώμα- διεπίστωσε έστω και έναν μώλωπα στο σώμα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΔΩ

loading...