Η Τζούλι Μασίνο εξομολογείται: «Πέντε με έξι φορές την ημέρα κάνω ενέσεις μόνη μου»

masino

26-04-2016 18:20

Η Τζούλι Μασίνο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρω1νό» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πρόβλημα υγείας της αλλά και στην προσπάθεια υιοθεσίας ενός παιδιού.

Η γνωστή καλλιτέχνιδα πριν από ένα περίπου χρόνο, διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1, μια ασθένεια από την οποία έχασε και την μητέρα της. Με το τραγούδι το οποίο κυκλοφόρησε «It’s not taboo» εμπνευσμένο από την αρρώστια της μιλάει στις ψυχές όλων όσων βιώνουν μια κατάσταση σωματική που τους επηρεάζει ψυχικά.

Για την κατάσταση της υγείας της και την καθημερινότητα της που έχει αλλάξει τονίζει: «Δεν είναι ταμπού. Παίρνω ινσουλίνη, κάνω μόνη μου.. 5 με 6 φορές την ημέρα κάνω ενέσεις.. πρέπει να κάνω 10 λεπτά πριν φάω! Έχασα 25 κιλά και θέλω να χάσω άλλα πέντε… Ήμουν πάντα κανονική και άφησα τα κιλά μου…».

Ήθελε πολύ να υιοθετήσει ένα παιδί κάτι το οποίο δεν κατάφερε λόγω μιας σειράς άτυχων συγκυριών: «Ήθελα πολύ να υιοθετήσω ένα παιδί, ήμουν με έναν δικηγόρο, όμως είχα ένα ατύχημα με τη μέση μου και δεν τα κατάφερα… Προσπάθησα να υιοθετήσω ένα παιδί από τη Ρωσία», αποκαλύπτει η Τζούλι Μασίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι να κάνεις αν η μέρα σου πάει από το κακό στο χειρότερο – Το κόλπο των επιστημόνων!

Γέννησε γιο, κέρασε δηλητηριασμένα γλυκά και… πέθαναν 23 άτομα!

peoplegreece

loading...