Ελεονώρα Μελέτη: «Είχα αποβάλει το καλούπι του «μίμου», του «κακέκτυπου» της Μενεγάκη»

428761-eleonora-meleti-people-1.jpg

26-04-2016 7:30

Για την εποχή του «Πρωινού Καφέ» και την αναπόφευκτη σύγκριση με τα πρόσωπα που ως τότε είχαν περάσει από την εν λόγω πρωινή εκπομπή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ότι μπορούσα να το κάνω διεκπεραιωτικά, ναι, μπορούσα. Νομίζω ότι στην τηλεόραση μπορώ να κάνω τα πάντα. Στον Καφέ βέβαια, έτσι όπως έγινε και με τις συνθήκες που έγινε, ίσως να μην το ξαναεπέλεγα, γιατί έγινε πολύ βίαια, πολύ βιαστικά. Όλο αυτό στήθηκε μέσα σε μία εβδομάδα. Ήταν ένα ωστικό κύμα που ήρθε πάνω μου και σε μια πρόταση που την είχα αρχικά απορρίψει, αλλά με έπεισαν με το επιχείρημα ότι “δεν λες ποτέ όχι σε μια τέτοια πρόταση”. Αν με ρωτάς, σίγουρα δεν ήταν το αγαπημένο μου. Ήταν “κοστουμάκι” και εμένα δεν μου αρέσουν τα κοστουμάκια κι αυτά που ίσως μου αρέσουν είναι τα sur-mesure. Φάνηκε αμέσως η διαφορά όταν φόρεσα ξανά αυτό το “κοστουμάκι” στην Πρωινή Μελέτη στο Star, αλλά το έφερα στα μέτρα μου», λέει η παρουσιάστρια στο People.

Ποια ήταν η δική της αγαπημένη τηλεοπτική περίοδος;

«Σίγουρα στο Star από άποψη απόδοσης, γιατί το να κάνεις για οκτώ χρόνια 40% είναι σημαντικό για έναν επαγγελματία. Ήμουν καλά μέσα μου, είχα καταφέρει να ορίσω την ταυτότητα μου, είχα αποβάλει το καλούπι του «μίμου», του «κακέκτυπου» της Μενεγάκη, ήμουν η Ελεονώρα Μελέτη», λέει ενώ αποκαλύπτει αν την ενοχλούσε αυτή η σύγκριση. «Αυτή η σύγκριση με έβαλε να παίξω Α’ Εθνική. Εμένα άλλωστε ποιος με ήξερε τότε; Στην τελική ευνοήθηκα, αλλά ο οποιοσδήποτε θίγεται όταν έχει προσωπικότητα και τον συγκρίνουν με έναν άλλο, γιατί δεν βλέπουν ποιος πραγματικά είναι. Και αυτό με πόνεσε. Ήταν το κομμάτι που μου άφησε πολλά απωθημένα για πολύ καιρό. Για αυτό μετά στο Star πανηγύρισα που είχα ταυτότητα. Όταν έχεις κάνει πολύ πίσω σε άλλα πράγματα κι έχεις περιμένει για να βγεις μπροστά, μετά ‘παραβγαίνεις’».ΠΗΓΗ : Gossip-tv.gr


loading...