Η στιγμή που οι στάχτες του Prince μεταφέρονται στο μυστικό μέρος όπου θα τοποθετηθούν (photos)

690906-prince3.jpg

25-04-2016 8:36

Αυτή είναι η στιγμή που οι στάχτες του Prince μεταφέρονται στο αυτοκίνητο με το οποίο οδηγήθηκαν στην τελευταία κατοικία του σπουδαίου μουσικού, ο οποίος άφησε τη τελευταία του πνοή την περασμένη Πέμπτη (21/04).

Το ειδικό μεταλλικό δοχείο, στο οποίο είχαν τοποθετηθεί οι στάχτες του Prince ήταν καλυμμένο με ένα δερμάτινο μπουφάν.

prince1

Ο σπουδαίος μουσικός είχε αποτεφρωθεί την Παρασκευή σε μια χαμηλών τόνων τελετή, η οποία έλαβε χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Μινεάπολη.

Σύμφωνα δε με πληροφορίες της DailyMail, η τελετή ήταν τόσο λιτή, που κόστισε μόλις 1.645 δολάρια.

Παράλληλα, εκατοντάδες θαυμαστές του, τιμούσαν με τον δικό τους τρόπο τον δημιουργό του “Purple Rain”, έξω από το Noel Schure όπου διεξαγόταν η τελετή.

Ο Prince είχε βρεθεί νεκρός στο ασανσέρ της έπαυλής του στη Μινεσότα, την περασμένη Πέμπτη και η οικογένειά του προτίμησε να τον αποχαιρετήσει με μια απλή κηδεία.

Οι συγγενείς του συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του και αφού ο ιατροδικαστής τους παρέδωσε τη σορό (μετά τη νκεροψία-νεκροτομή) την Παρασκευή προχώρησαν κατ’ ευθείαν στην τελετή, η οποία διήρκεσε τέσσερις περίπου ώρες.

Κάποια στιγμή, μέλη της οικογένειάς του, μαζί και η αδελφή του Tyka Nelson βγήκαν από το χώρο όπου γινόταν η τελετή και μοίρασαν αναμνηστικά στους θαυμαστές του που είχαν κατακλύσει το σημείο. Επρόκειτο για μοβ κουτιά που περιείχαν ένα μπλουζάκι κι ένα φυλλάδιο με τη φωτογραφία του Prince.

prince2

Εν τω μεταξύ, πληροφορίες θέλουν την αδελφή και τον γαμπρό του τραγουδιστή να διοργανώνουν μια πολύ μεγάλη τελετή για τους θαυμαστές του, σαν φόρο τιμής από εκείνους για το ίνδαλμά τους, στην έπαυλη Paisley Park.

Όσο για την περιουσία του, η οποία υπολογίζεται στα 200 εκατ. δολάρια, αν δεν είχε ετοιμάσει διαθήκη, αυτή αναμένεται να πάει στην αδερφή του.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr