Το «ραβασάκι» του Καμμένου στον Τσίπρα και… ο ενδιάμεσος

683426-tsipraskammenosravasaki.jpg

30-03-2016 11:10

Τη στιγμή που ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης ζητούσε εκλογές από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος αντέδρασε ακαριαία.

Σηκώθηκε από το έδρανό του και κατευθύνθηκε τρέχοντας προς την πλευρά των υπουργών. Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Βήμα», χαιρέτισε διά μειδιάματος τον πρωθυπουργό και από εκεί κατευθύνθηκε προς την πλευρά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά.

Εκείνος, βλέποντάς τον να τον πλησιάζει, σηκώθηκε για να τον χαιρετίσει. Οι δυο άνδρες είχαν μια σύντομη συνομιλία και στη συνέχεια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ του έδωσε ένα χαρτάκι, το οποίο ο υπουργός Εξωτερικών έβαλε βιαστικά στην τσέπη του.

Ο Πάνος Καμμένος έφυγε και λίγο μετά το ίδιο έκανε και ο Νίκος Κοτζιάς, αφού όμως πρώτα έδωσε το χαρτάκι που είχε βάλει στην τσέπη του στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός, το διάβασε και στη συνέχεια το έβαλε στο μπλε ντοσιέ που είχε μπροστά του.

Κανείς, βεβαίως, άλλος, πλην Καμμένου, Κοτζιά και Τσίπρα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι έγραφε το επίμαχο «ραβασάκι»…ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...