Θρίλερ στην υπόθεση Γιακουμάκη: Ο «εξαφανισμένος» σκληρός δίσκος και τα νέα στοιχεία

690846-vag22.jpg

24-04-2016 20:49

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του θανάτου του 20χρονου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς εθελοντές ερευνητές εξακολουθούν να ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή όλες τις κρυφές πτυχές της εξαφάνισης, σε μια προσπάθεια να συνδράμουν το έργο των ανακριτικών αρχών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», οι εθελοντές οργανώνονται μέσω του Facebook, με βασικό στόχο να αποδείξουν πως ο θάνατος του Βαγγέλη δεν ήταν μια απλή αυτοκτονία.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλεχθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας για κανέναν από τους κατηγορούμενους.

Κατά πληροφορίες της ίδιας πηγής, οι δικαστικές αρχές εκτιμούν πως ένα αποδεικτικό στοιχείο, το οποίο θα μπορούσε δυνητικά να ρίξει φως στην υπόθεση και να ανατρέψει τα δεδομένα είναι ένας «εξαφανισμένος» σκληρός δίσκος.

Όπως πιστεύεται, ο δίσκος αυτός έχει αποθηκευμένο βιντεοσκοπημένο υλικό αλλά και φωτογραφίες από τους άγριους τραμπουκισμούς που υφίστατο ο 20χρονος Βαγγέλης.

Κατά το ρεπορτάζ, πάντα, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του νεαρού φοιτητή από την Κρήτη θέλει να βρεθεί το υλικό αυτό, το οποίο αποκρύφτηκε από φοιτήτρια της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, προτού οι αστυνομικοί αρχίσουν τις έρευνες στα δωμάτια της φοιτητικής εστίας.

Αν και ήδη έχει κατασχεθεί ένας σκληρός δίσκος από το δωμάτιο ενός εκ των κατηγορουμένων, εντούτοις ο επίμαχος δίσκος δεν έχει ακόμη βρεθεί.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...