Δράμα: Σύριος πρόσφυγας επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε ομοεθνή του

690581-drama.jpg

23-04-2016 14:37

Χειροπέδες πέρασε η Αστυνομία σε έναν 36χρονο υπήκοο Συρίας, ο οποίος συνελήφθη σε αγροτική περιοχή της Δράμας με τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια επεισοδίου φιλοξενούμενων αλλοδαπών στη Δομή Φιλοξενίας που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή Δράμας, ο 36χρονος τραυμάτισε, με μαχαίρι, στη θωρακική χώρα, έναν 25χρονο, υπήκοο Συρίας.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίσθηκαν επίσης ένας ανήλικος, υπήκοος Συρίας (2 ετών) και μία 16χρονη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν εκτός των κτιριακών εγκαταστάσεων φιλοξενίας, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε ένα ιδιωτικής χρήσης επιβατηγό αυτοκίνητο. Από τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι ο 25χρονος, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου έφερε μαχαίρι, όποτε και συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο 25χρονος μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, ο ανήλικος υπήκοος Σύριας διακομίσθηκε για νοσηλεία στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, ενώ η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...