Μέχρι τις 6 Μαΐου η αποχή των φοροτεχνικών

689947-_.jpg

21-04-2016 8:28

Κλιμακώνουν μέχρι και τις 6 Μαΐου, οι φοροτεχνικοί της χώρας, τις αντιδράσεις τους απέχοντας από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων.

Στην σύσκεψη στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας, ελήφθη η τελική απόφαση, όπως ανακοινώθηκε επίσημα, με τις δηλώσεις των επικεφαλής των Συνδικαλιστικών Οργάνων:

«Η ενότητα και η ομοψυχία για να φτάσουμε στο δίκαιο και επιθυμητό αποτέλεσμα προέχουν. Η ΠΟΦΕΕ συντάσσεται με την απόφαση του επιστημονικού της οργάνου και του υπολοίπου κλάδου και στηρίζει με όλες τις δυνάμεις την αποχή», τόνισε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Φ.Ε.Ε Βασίλης Καμπάνης, ενώ ο Πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Κωνσταντίνος Κόλλιας ανέφερε: «Οι οικονομολόγοι και οι λογιστές – φοροτεχνικοί παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους γιατί καταλαβαίνουν ότι η μάχη αυτή είναι μάχη επιβίωσης. Και σε αυτή τη μάχη δηλώνουν όλοι παρών για αυτό η αποχή έχει τόση μεγάλη επιτυχία.»

Τέλος ο εκπρόσωπος της Π.Ο.Ο.Ε.Ε.Ε Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος επεσήμανε: «Η αποχή είναι αναγκαίο να συνεχιστεί και οι οικονομολόγοι – λογιστές πρέπει να δείξουν τη δύναμή τους σε αυτό τον δίκαιο αγώνα του κλάδου, που γίνεται υπό τη σκέπη του επιστημονικού μας φορέα».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr