Δήμος Τρικκαίων: Διανομή τροφίμων και ειδών σε 4.000 δικαιούχους του TEBA από 29/3


26-03-2016 6:17

Λάδι, όσπρια, καθαριστικά και παιδικές πάνες, θα διανεμηθούν από την ερχόμενη Τρίτη 29 έως και την Πέμπτη 31 Μαρτίου, σε 4.000 περίπου δικαιούχους στο Δήμο Τρικκαίων που είναι ενταγμένοι στο Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Η διανομή των συγκεκριμένων ειδών ολοκληρώθηκε ήδη στους Δήμους Καλαμπάκας, Πύλης και Φαρκαδόνας, με τον Δήμο Τρικκαίων να είναι ο τελευταίος για την συγκεκριμένη φάση.

Περίπου 4.000 άτομα, δικαιούχοι και μέλη των οικογενειών τους, είναι καταγεγραμμένοι στις σχετικές καταστάσεις της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης, με την όλη διαδικασία να διεκπεραιώνεται από την Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων με την επωνυμία ”ΣΤΗΡΙ – ΖΩ” και με τον Δήμο Τρικκαίων να είναι επικεφαλής εταίρος. Οι ωφελούμενοι θα παραλάβουν τα προϊόντα από τις αποθήκες όπισθεν του Ο.Σ.Ε., από τις 10 έως τις 3 το μεσημέρι, ανάλογα με το γράμμα που ξεκινά το επώνυμό τους και συγκεκριμένα την Τρίτη και Τετάρτη για τα επώνυμα που αρχίζουν από Α έως Μ και την Τετάρτη και Πέμπτη για τα επώνυμα που αρχίζουν από Ν έως Ω. Να σημειωθεί ότι ο συνολικός αριθμός των ωφελούμενων του προγράμματος σε επίπεδο Νομού Τρικάλων είναι 6.639.

Πηγή: ΕΡΤ

 ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr