Ποτάμι για Θεοχάρη: Τον υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία

689554-potami-theoxarhs.jpg

19-04-2016 22:10

Μια ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση για τον πρώην βουλευτή του κόμματος Χάρη Θεοχάρη, εξέδωσε το Ποτάμι, σχολιάζοντας την επιστολή του προς τον Σταύρο Θεοδωράκη και την απόφασή του να παραιτηθεί από την Κ.Ο. του Ποταμιού.

«Μας τρέλαινε λίγο όλους στο Ποτάμι με τις συνεχείς μετατοπίσεις του αλλά το υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία», τονίζει η ανακοίνωση, σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τις προτάσεις του Χ. Θεοχάρη για συνεργασίες με άλλα κόμματα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο Χάρης Θεοχάρης δεν ήθελε να χάσει την βουλευτική καρέκλα και πως η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις χωρίς αυτός να εμφανιστεί ποτέ.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση

«Για την ιστορία και μόνο,

Την Άνοιξη του 15 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ (γιατί ο Τσίπρας ήταν ανίκητος).

Τον χειμώνα του 15 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με το ΠΑΣΟΚ (γιατί το Ποτάμι πέφτει).

Την Άνοιξη του 16 ο Χάρης Θεοχάρης ήταν ο πρώτος που μας συνέστησε να συνεργαστούμε με τη ΝΔ (γιατί ο Μητσοτάκης ανεβαίνει).

Ενδιαμέσως στο συνέδριο προσπάθησε να μαζέψει υπογραφές για να διεκδικήσει την αρχηγία του Κινήματος αλλά δεν τα κατάφερε.

Μας τρέλαινε λίγο όλους στο Ποτάμι με τις συνεχείς μετατοπίσεις του αλλά το υπομέναμε μέχρι που κατάντησε μια κουραστική ιστορία.

Σήμερα στις 7 το απόγευμα η Επιτροπή Δεοντολογίας του Κινήματος τον κάλεσε να δώσει εξηγήσεις μετά από καταγγελίες δεκάδων στελεχών ότι τους καλούσε να υπογράψουν την ιδρυτική διακήρυξη μιας νέας πολιτικής κίνησης! Αντί να έρθει και να απαντήσει στις καταγγελίες, μια ώρα μετά προτίμησε να φύγει από το Ποτάμι κρατώντας όμως την έδρα του Βουλευτή. Ήθη παλαιοκομματικά.

Και μια επιβεβλημένη διόρθωση. Οι βουλευτές αυτής της Βουλής δεν εκλέχθηκαν με σταυρό. Εκλέχθηκαν με λίστες. Λίστες οι οποίες κατατέθηκαν με βάση τον νόμο, από τον επικεφαλής του Κινήματος. Λίστες στις οποίες μετείχε με χαρά ο Χάρης Θεοχάρης. Και εδώ προκύπτει το απλό ερώτημα: αφού διαφωνούσε σφόδρα με την περυσινή πολιτική του κόμματος γιατί δέχτηκε να μπει στις λίστες; Για να μη χάσει την καρέκλα του βουλευτή; Και γιατί δεν παραδίδει τώρα την έδρα αφού συνεχίζει να διαφωνεί σφόδρα; Και να αρχίσει από το μηδέν μια νέα αρχηγική καριέρα».ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr


loading...