Η αλλαγή που έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στο προφίλ της και τρέλανε το διαδίκτυο!

tromaktiko (1)

19-04-2016 9:28

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη παρουσίαση του κόμματός της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή. Και ήταν γεμάτη νόημα!

Μέχρι σήμερα, η φωτογραφία προφίλ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook ήταν μια εικόνα από παρουσία της στη Βουλή. Όχι πια… Νωρίς το πρωί της Τρίτης (19.04.2016), της ημέρας που επέλεξε για να παρουσιάσει αυτό που πολλοί περίμεναν, το κόμμα της, η πρώην πρόεδρος της Βουλής άλλαξε τη φωτογραφία προφίλ της. Και η επιλογή της μόνο τυχαία δεν είναι.

Αυτή τη φορά, η φωτογραφία που επέλεξε δεν είναι μέσα στη Βουλή ή από κάποια άλλη εκδήλωση. Αυτή τη φορά δεν φοράει ταγιέρ.

Φορά ένα λευκό καφτάνι και με φόντο το ηλιοβασίλεμα και τη θάλασσα μπροστά της, χαμογελά στο φακό και με την επιλογή φαίνεται πως είναι έτοιμη να… πλεύσει προς τη δική της ελευθερία.

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε απευθύνει κάλεσμα για συμμετοχή στην εκδήλωση στο θέατρο Χυτήριο στον Κεραμικό. «Η πλεύση ελευθερίας είναι μάχη απελευθέρωσης. Θα την κερδίσουμε αν τη δώσουμε μαζί.

Την Τρίτη 19 Απριλίου 2016 στις 7μμ κάνουμε την αρχή. Να είμαστε εκεί!», έγραψε

loading...