Χανιά: Τα δέματα που περιείχαν πιστόλια και περίστροφα!

689159-as1.jpg

18-04-2016 17:28

Με ιδιαίτερη προσοχή συνεχίζονται από τις αστυνομικές αρχές στα Χανιά, οι έρευνες για την υπόθεση με τα όπλα που αποκάλυψε η σύλληψη δύο νεαρών, 29 και 31 ετών. 

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, υποστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, οι αστυνομικοί βρέθηκαν στα ίχνη του 29χρονου αξιοποιώντας πληροφορίες για τη δράση του, ενώ από αυτόν οδηγήθηκαν και στον 31χρονο εξάδερφό του.

Οι έρευνες στα σπίτια τους δεν απέφεραν σημαντικά ευρήματα, κάτι που έγινε όμως όταν κατάφεραν να εντοπίσουν δύο δέματα που είχαν φτάσει στο νησί με μεταφορική εταιρεία και τα οποία περιείχαν 11 πιστόλια  και 6 περίστροφα

Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ανταλλακτικά πολεμικού όπλου τύπου Kalasnikov

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο εντοπισμός και η σύλληψη των δύο ημεδαπών είναι αποτέλεσμα κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και της παράνομης οπλοκατοχής.

Η αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων και της Ομάδας Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης,

Οι έρευνες συνεχίζονται για να αποκαλυφθεί ο αποστολέας των δεμάτων

Πηγή: cretalive.grΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...