Προσφυγικό: Πρωτοβουλία των υπάλληλων της Ε.Ε για τη στήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

689152-ees56.jpg

18-04-2016 17:06

Μέχρι το τέλος του Απριλίου διαρκεί η πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία των #EUstaff4Refugees, που πήραν οι υπάλληλοι των οργάνων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την άμεση στήριξη του ανθρωπιστικού έργου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και κατ’ επέκταση των ευάλωτων προσφύγων και μεταναστών που διαμένουν στην Ελλάδα και εξυπηρετούνται από τις υλοποιούμενες δράσεις του.

Με πρωτοβουλία της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, όλα τα θεσμικά όργανα στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο, στο Λουξεμβούργο καθώς και σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ένωσαν τις δυνάμεις τους συμμετέχοντας ενεργά στη συγκεκριμένη καμπάνια, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία. Στόχος είναι η συλλογή αγαθών (ειδών ατομικής υγιεινής, ενδυμάτων, υπνόσακων και ξηράς τροφής), αλλά και χρημάτων.

Η δράση υλοποιείται με την αμέριστη στήριξη της Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Kristalina Georgieva, της Αντιπροέδρου της ΕΕ και Ύπατη Εκπροσώπου της Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Ασφάλειας κ. F. Mogherini, του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου και του Κύπριου Επιτρόπου για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και Διαχείριση Κρίσεων κ. Χρήστου Στυλιανίδη. Επιπλέον η πρωτοβουλία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων.ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

loading...