Ο Άδωνις, ο Χάρης, η ΝΔ και ο πυρήνας γραφικών & ψεκασμένων !

adonis lazaropoulos

18-04-2016 17:25

Την έκπληξη του αντιπροέδρου της Ν.Δ. Άδωνι Γεωργιάδη έχει προκαλέσει η συκοφαντική επίθεση που δέχθηκε από ομάδα γραφικών που παριστάνουν τους «καραμανλικούς» αλλά προωθούν διασπαστικές γραμμές των ΑΝΕΛ μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης ο δημοσιογράφος Χάρης Λαζαρόπουλος.

Ο κ. Γεωργιάδης συνάντησε χθες το μεσημέρι τον Λαζαρόπουλο στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος. «Στην ΟΝΝΕΔ περίμενα να σε δω, τελικά σε βρίσκω αιφνιδιαστικά εδώ.

Μπορείς να μου πεις τι κάνεις;» ρώτησε ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τον διευθυντή εκδόσεων της «Τεχνοεκδοτικής», ο οποίος του απάντησε περιπαικτικά: «Μαθαίνω ότι έχουν απασφαλίσει οι ψεκασμένοι στην κυβέρνηση κι ήρθα να μάθω από τους ειδικούς μέχρι ποιες πιέσεις αντέχουν».

Πάντως ο Άδωνις επέμεινε και ρώτησε γιατί οι διαχειριστές μιας ομάδας επιμένουν να επιτίθεται στον Λαζαρόπουλο με την κατηγορία ότι αν είναι καραμανλικός ή όχι. «Scripta manent κ. αντιπρόεδρε!

Τα γραπτά μου μένουν σταθερά και αναλλοίωτα. Κάποιοι άλλοι που έδωσαν αγώνα να πέσει η Ν.Δ. σε ιστορικά χαμηλά ποσοστά ή προσπαθούν να διασπάσουν την Κεντροδεξιά θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις ή να πιουν ξύδι αν τους ενοχλεί η κριτική μου», απάντησε ο δημοσιογράφος.

Στο περιστατικό ήταν μπροστά κι άλλοι δημοσιογράφοι αλλά και συνδικαλιστές που δεν μας άφησαν να απαθανατίσουμε σε βίντεο το σκηνικό.

Ο ρεπόρτερ μας όμως ζήτησε μια αναμνηστική φωτογραφία που τη δημοσιεύσουμε αποκλειστικά για να βγουν μετά διάφοροι και μας πουν ότι αυτά τα διαρρέουν «ολύμπια νεφελώματα». Το κερασάκι στην τούρτα:

Μετά τον Άδωνι και ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης ρώτησε τι έχει γίνει με τα γνωστά βορειοελλαδίτικα τρολ που στοχοποιούν τώρα και δημοσιογράφους που κάνουν έντιμη κριτική. Την απάντηση έχει δώσει ο Τσώρτσιλ: «Ας λένε ό,τι θέλουν αρκεί να λένε καλά το όνομά μας»…

leventis lazaropoulos


loading...