Φέτος το Πάσχα η Autogas Tsopelogiannis σας κάνει 210 € δώρο με κάθε εγκατάσταση!


18-04-2016 14:00

Στην Autogas Tsopelogiannis γνωρίζουν καλά ότι τα έξοδα του Πάσχα σας βαραίνουν για αυτό φροντίζουν για εσάς με μία Πασχαλινή προσφορά – έκπληξη!

Από σήμερα και για λίγες μέρες, με κάθε εγκατάσταση για υγραεριοκίνηση έχετε κέρδος 210 ολόκληρα ευρώ που θα κάνουν τα Πασχαλινά σας έξοδα να μοιάζουν με παιχνίδι!

Θέλετε να αγοράσετε δώρα για το βαφτιστήρι; Να ψωνίσετε για το Πασχαλινό τραπέζι; Να πάτε εκδρομή στο χωριό; Με κέρδος €210 όλα τα μπορείτε!

Και για όσους ρωτάτε «Τι δώρα θα μας κάνει η Autogas Tsopelogiannis με κάθε εγκατάσταση;»

1. Τα καύσιμα σας, αξίας 80€.

Με το μοναδικό πρόγραμμα επιδότησης υγραερίου, η Autogas Tsopelogiannis απογειώνει το όφελος μας σε σχέση με τη βενζίνη έως 70%!

Η ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με την CORAL GAS και σε επιλεγμένα πρατήρια.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Autogas Tsopelogiannis, www.tsopelogiannisautogas.gr

2.Τη διαδικασία και το παράβολο ΚΤΕΟ, αξίας 80€

3.Τη διεκπεραίωση παραλαβής νέας άδειας κυκλοφορίας, αξίας 25€

4.Τον πρώτο έλεγχο, αξίας 25€

Με όλα αυτά τα δώρα και με μέγιστη οικονομία στις μετακινήσεις σας δεν θα ξέρετε που να ταξιδέψετε αυτό το Πάσχα!

Η προσφορά ισχύει για νέες εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης που θα συμφωνηθούν έως και το Σάββατο 23/4/2016. Προλάβετε!

Γιατί Tsopelogiannis;

Σεβόμενοι τις ανάγκες των πελατών τους αλλά και τις δυσκολίες της εποχής, συνεχίζουν να προσφέρουν τα πιο δοκιμασμένα συστήματα υγραεριοκίνησης παγκοσμίως με τις πιο προσιτές τιμές και τώρα ειδικά με τιμές που ξεκινούν από 519€ +ΦΠΑ. Εναλλακτικά, διαθέτουν μοναδικούς τρόπους αποπληρωμής που ξεκινούν από 13€ το μήνα, με έως 36 άτοκες δόσεις, ακόμα και χωρίς πιστωτική κάρτα.

Γιατί δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1985, έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 118.000 αυτοκίνητα, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταστήσει περισσότερα από 18.000 συστήματα υγραεριοκίνησης!

Γιατί πιστεύουν ότι η υγραεριοκίνηση είναι πολύ σοβαρή υπόθεση και μία ευκαιρία να αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής μας και να κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη. Γι αυτό πριν καταλήξουν στο ιδανικό για τον καθένα μας σύστημα, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό τους προχωράει σε ενδελεχή μελέτη και εμπεριστατωμένη έρευνα για να είναι 100% σίγουροι ότι ταιριάζει απόλυτα στις εξατομικευμένες ανάγκες μας.

Γιατί είναι η μόνη εταιρεία στο χώρο της υγραεριοκίνησης με εξειδικευμένο τμήμα after sales service. Τι σημαίνει αυτό;

Με δύο ξεχωριστές εγκαταστάσεις 1700τμ, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, πολύχρονη εμπειρία και το πλέον εξειδικευμένο προσωπικό, το μοναδικό στο είδος τους After Sales Service είναι εδώ για να φροντίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας!

Γιατί θέλουν να νιώθετε ακόμα μεγαλύτερη σιγουριά με την επιλογή σας. Έτσι, πρωτοπορούν με μοναδικές εγγυήσεις σε όλα τα συστήματα υγραερίου που εγκαθιστούν ενώ παράλληλα προσφέρουν 15 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας του κινητήρα με αποζημίωση ανά περίπτωση έως 5.000€ γραπτώς.

Γιατί στην Autogas Tsopelogiannis δεν είναι μόνο οι πλέον ειδικοί σε θέματα υγραεριοκίνησης, είναι απόλυτα αφοσιωμένοι στον κύριο στόχο τους: να είναι πάντα δίπλα σας και να είστε πάντα κερδισμένοι.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε σήμερα με το κατάστημα που σας εξυπηρετεί:

Κεντρικό Κατάστημα

Λ. Τατοϊου 101, Μεταμόρφωση

210 2835840

After Sales Service

Λ. Τατοϊου 89, Μεταμόρφωση

210 2835840

Κατάστημα Ελληνικού

Λ. Βουλιαγμένης 70, Ελληνικό

210 9626633

After Sales Service

Λ. Βουλιαγμένης 70Α Ελληνικό

210 9626633

ή στο www.tsopelogiannisautogas.gr

Autogas Tsopelogiannis

Πάντα δίπλα σας και πάντα κερδισμένοιΠΗΓΗ : Newsbomb.gr